Beşiktaş'ın kiralıkları da hüsran!

Beşiktaş'ın kiralıkları da hüsran!
Gelecek sezonun yabancı kuralına hazırlanan Beşiktaş'ta iki isimden jötü haber geldi. Siyah beyazlılar Onana ve Rosier'i kiraladığı iki Fransız takımından bonservis alma şansını yitirdi.

Bu sezon disiplinsiz davranışları nedeniyle kadro dışı kalan 5 futbolcu arasında kendilerine yer bulan Jean Onana ve Valentin Rosier, devre arasında kiralanmıştı. Onana Marsilya'nın, Rosier ise OGC Nice'in yolunu tutmuştu. Toplamda 7.5 milyon euro satın alma opsiyonuyla kiralanan iki yıldızın gelecekleri de merak konusuydu. Zararını minimuma indirmek isteyen Kartal'da tek çare ortaya konacak performanstı ancak beklenen olmadı. İki isim de vasata dahi yaklaşamadan kiralandıkları kulüpten ayrılacak.

6 maçlık süre aldı

Beşiktaş'ın sezon başında 10 milyon euro civarında bir toplam maliyetle kadrosuna kattığı Jean Onana, beklentileri karşılayamamış ve Marsilya'ya kiralanmıştı. Kamerunlu futbolcu Ligue 1 temsilcisinde sadece 534 dakika sahada kalabilirken bu da bir maç süresi üzerinden hemen hemen 6 karşılaşmaya denk geliyor. Yönetim de bonservisini almaya niyetli değil. Kontratında 4.5 milyon euroluk bir satın alma maddesi bulunuyordu.

Nice'te kayboldu

Sezon başında gitmesine izin verilmediği gerekçesiyle huzursuzluk çıkardığı iddia edilen ve kışa doğru kadro dışı bırakılan Valentin Rosier de Nice kadrosuna giremedi. Onana gibi kendisi de vasata dahi yaklaşamadı. 3 karşılaşmada 50 dakika forma giyebildi. Kırmızı siyahlılar da opsiyonunu kullanmayacak. Böylelikle iki oyuncudan gelmesi planlanan 7.5 milyon euroluk sıcak para akışı sağlanamayacak.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.