Cem Birtürk Avşar: Gelin canlı yayında Beylikdüzü'nü tartışalım!

Cem Birtürk Avşar: Gelin canlı yayında Beylikdüzü'nü tartışalım!
DEVA Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Cem Birtürk Avşar, bütün siyasi partilerin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayları ile canlı yayında ilçe gündemini konuşmak istediğini söyledi.

DEVA Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Cem Birtürk Avşar, bütün siyasi partilerin Beylikdüzü Belediye Başkan Adayları ile canlı yayında ilçe gündemini konuşmak istediğini söyledi. Avşar, “İYİ Parti ve Yeniden Refah Partisi bu talebimize olumlu yanıt verdi, diğer partilerden de aynı tavrı bekliyoruz” dedi.

DEVA Partisi Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Cem Birtürk Avşar'dan ilginç bir çıkış geldi. Beylikdüzü'ndeki tüm siyasi parti belediye başkan adaylarına; “Gelin canlı yayında Beylikdüzü'nü tartışıp, konuşalım” çağrısında bulunan Avşar kendilerinin bu talebine şimdiye değin İYİ Partili Başkan Adayı Erol Karapınar ve Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Vehbi Orakçı'dan olumlu yanıt geldiğini söyledi. Diğer partilerin adaylarının da benzer şekilde olumlu bir yanıt vermesini beklediklerini anlatan Avşar, “Ülkemizde demokrasi ikliminin Beylikdüzü'nde yaşadığını göstermek için önemli bir fırsat. Beylikdüzü olarak ülkemize demokratik anlamda örnek olmalıyız” dedi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.