CHP'li Güzel'e kadınlardan destek, Çatalcalı'ya tarımda destek sözü

CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel yerel seçim kapsamında Nakkaş mahallesinde kadınlarla buluştu.

Oktay Apaydın- CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, köy köy mahalle mahalle ilçeyi geziyor. Nakkaş mahallesinde kadınlarla buluşan Güzel; "İstanbul’un en büyük ilçesi olan Çatalcamızın her bireyinin hayatını güzelleştirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Nakkaş mahallemizi üretimini canlandıran ve hemşehrilerimizin sesi olan bir belediye yönetimi olmak için kollarımızı sıvadık." diye konuştu.

2.jpg

İmamoğlu'ndan Çatalca'ya özel ilgi

Erhan Güzel; Nakkaş mahallesinde hemşehrilerini ziyaret etti. Başkan Adayı Güzel; "Çatalca'ya hizmette ayrım gözetmiyor, ilçemizi gencinden yaşlısına tüm fertleriyle ortak akılla yöneteceğimizin sözünü veriyoruz. " dedi.

"Çatalca'da üreticiler son 5 yıldır İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile çok güzel destekler aldı" diyen CHP adayı Güzel konuşmasında şunları söyledi;

"Biz de ilçe belediyesi olarak göreve geldiğimizde tarımsal hizmetler müdürlüğümüzü veteriner ve ziraat mühendislerimiz ile güçlendirecek, katma değeri yüksek ürün desteği vereceğiz.

3.jpg

Emekliler lokali

İlçemizde yaşayan emekli hemşehrilerimiz için emekliler lokalini kazandıracağız. Düzenleyeceğimiz imar planları ile tüm mahallelerimiz eşit şartlara kavuşacak.

Güncelleyeceğimiz toplu ulaşım ağları ve tüm toplu taşıma araçlarının tek bir noktadan kalktığı, içinde sosyalleşebilecek mekanlar olan terminalimizle hemşehrilerimiz rahatlıkla seyahat edebilecek. Kadın kooperatiflerinin gücünü artıracak, kadınlarımızın toplumsal hayata katılımını ve ekonomik düzeylerinin gelişimini sağlayacağız.

4.jpg

Çatalcamıza doğayla iç içe mesire alanı kazandıracağız. Nakkaş mahallemize düğün salonu, taziye evi ve aile sağlık merkezi kazandıracağız. Nakkaşspor’a modern kulüp binası yapacağız."
İzzettin mahallesi İBB desteğiyle güçlendi

5 yıl önce göreve gelen Başkan Ekrem İmamoğlu ve yol arkadaşları, Çatalca'nın da içinde bulunduğu İstanbul’un üreticilerimize verdiği destekle can suyu oldu.

Başkan Adayı Güzel; "Ekrem başkanın desteklerinin yanı sıra göreve geldiğimizde işinin ehli kadromuzla tarımsal hizmetler müdürlüğümüzün kapsamını büyütecek, projelerimizle Çatalcamızı, Türkiye’de önde gelen tarımsal üretim merkezi yapacağız." dedi.

5.jpg

İmar sorunu diye bir şey olmayacak!

Güzel özetle şöyle konuştu : Çatalca'nın geleceği ile ilgili yapacaklarını anlatan Başkan Adayı Erhan Güzel," 39 mahallemizdeki tüm imar sorunlarını çözecek, göreve gelir gelmez 18. maddeye bağlı tüm uygulamaları yürürlükten kaldıracağız.

5-001.jpg

Taşımalı eğitin sorununa çözüm bulacağız

Başkan Adayı Erhan Güzel; İzzettin Mahallemizde son yedi yıldır süren taşımalı eğitim sorununa çözüm sağlayacak, görevli birimlerle ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Kırsal mahallelerimizde yaşayan hemşehrilerimizin kreş ihtiyacını, ilçemize kreşler kazandırarak ortadan kaldıracağız. Hemşehrilerimizin yıllardır yüzleştiği bir başka sorun olan, ilçemiz bünyesindeki hastanenin tüm parça ihtiyacını karşılayacak, ücretsiz gezici hizmetleri uygulayacağız. Göreve geldiğimizde İzzettin mahallemizde yer alan düğün alanının üzerini kapatıp dört mevsim kullanışlı hale getireceğiz."şeklinde konuştu.

6.jpg

7.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Oktay Apaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.