Darülaceze gurur veriyor

Darülaceze gurur veriyor
AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcısı Av. Sıraç Susuz, Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile birlikte Darülaceze'yi ziyaret etti.

Buradaki yaşlı vatandaşlarla ve çocuklarla buluşan Susuz, “Darülaceze gurur veriyor, ecdadımızın güzel bir mirası. Hala burada insanın kalbine dokunan işlere imza atılıyor” dedi

1895 yılında Sultan II. Abdülhamid tarafından kurulan, kurulduğu günden bu yana 29 bini çocuk olmak üzere toplam 72 bin kişiye şefkat yuvası olan, din, dil, ırk, sınıf ve cinsiyet farkı gözetmeksizin bakıma muhtaç, yaşlı, engelli insanlara, sokağa terk edilmiş kimsesiz yavrulara hizmet veren Darülaceze'yi Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu ile birlikte ziyaret eden Av. Sıraç Susuz, ziyarete ilişkin düşüncelerini paylaştı.

128 yaşında bir çınar

AK Parti Esenyurt İlçe Başkan Yardımcılığı görevini yürüten aynı zamanda gelecek yerel seçimde AK Parti'den Esenyurt Belediye Başkan Adayı olması muhtemel görülen Susuz, benzer ziyaretleri sıklıkla gerçekleştireceğinin altını çizdi. Susuz, “Ecdadımızın bu güzel ve anlamlı mirasına sahip çıkmak, onu yaşatmak geliştirmek hepimizin boynunun borcudur. Bu nedenle de bugün Darülaceze ziyeretinde bulunarak orada bulunan çocuk, genç, yaşlı vatandaşları ziyaret etmekten sonsuz bir mutluluk duydum böyle bir eserin 128 yaşında bir çınarın ecdad mirasinin hala amacına uygun faaliyet göstermesinden gurur duyduğumu bilmenizi isterim” dedi.

Her zaman desteğe hazırım

Susuz ayrıca böyle önemli bir kurumun faaliyetlerine devam edebilmesi için desteğin önemli olduğunu belirtip, kendisinin bu konuda her türlü desteği sağlamaktan hiçbir zaman çekinmeyeceğini de belirtti. Darülaceze bünyesindeki vatandaşlarla sohbet edip vakit geçiren Susuz; çok güzel zaman geçirdiklerini aktarırken herkese Darülacezeyi hatırlatmak amaçlı hatıra fotoğrafı çektklerini de belirtti. Susuz, “İnşallah bizlerde bizden sonraki nesillere ecdanın izinde diyerek bu manevi duyguları milli duyguları aşılayacağız” sözleriyle açıklamasını noktaladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.