Değirmenci: Gecem gündüzüm Avcılar!

Değirmenci: Gecem gündüzüm Avcılar!
CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Değirmenci, Avcılar için gecesini gündüzüne katarak çalıştığını söyledi. Değirmenci, “Günün 24 saati sadece Avcılar'ı ve Avcılar'a yapacağımız hizmetleri düşünüyorum” dedi.

CHP Avcılar Belediye Başkan aday adayı Ali Rıza Değirmenci, ilçedeki çalışmalarına hız verdi. Avcılar'daki 10 mahallenin muhtarını ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisini ziyaret ederek sık sık ilçe sakinleriyle bir araya gelen Değirmenci, “Avcılarlıyım, Avcılar'ın sorunlarına hakimim, çözümlerini de biliyorum” dedi. Avcılar için canla başla çalıştığını anlatan Değirmenci, “Benim gecem de gündüzüm de Avcılar. Günün 24 saatini sadece Avcılar'ı ve Avcılar'a yapacağımız hizmetleri düşünerek geçiyorum” ifadelerini kullandı.

Çok sayıda projemiz var

Avcılar'a ilişkin çok sayıda projesi olduğunu kaydeden Ali Rıza Değirmenci, “Birçok projemiz var. Bu projeleri burada söylemem doğru olmaz. Henüz aday adayıyız. Aday olduktan sonra bunları zaten açıklayacak, Avcılar halkı ile paylaşacağım. Uzun zamandır bu projeler üzerine çalışıyoruz. Kültür merkezi yenilemek, sosyal projeler, kentsel dönüşüm ile ilgili projeler. Avcılar’da bir tane riskli bina kalmayacak. Bunun için hazırlıklar yapıyoruz. Sahile müze projemiz. Parkların yenilenmesi ile ilgili önemli projelerimiz var. Sadece kentsel dönüşümle ilgili on maddelik bir çalışma planı oluşturduk. Bunu daha da geliştireceğiz. Adaylık netleşsin hepsini paylaşacağız” dedi.

whatsapp-gorsel-2024-01-04-saat-09-15-40-f3caf35c.jpg

CHP'nin evladıyım

Babadan, dededen CHP'li bir ailenin çocuğu olduğunu da anlatan Değirmenci, Avcılar'daki diğer belediye başkan aday adayları için de “Hep birlikte yürüyeceğiz” mesajını verdi. Değirmenci, “Yani ben CHP’nin evladıyım. Ben ilçeye gittiğimde büyüklerimiz ‘Biz senin kısa şortlu halini biliriz’ diyorlar. Ben burada birlikteliği sağlamayacağım da kim sağlayacak. Küçüklerimize de sahip çıkıyoruz. Ben CHP’nin evladıyım. Ben CHP’lilere sahip çıkarım, onlar da bana sahip çıkar” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-01-04-saat-09-15-41-acd21e4f.jpg

Biz İmamoğlu ile hareket ettik

Ekrem İmamoğlu ile yakın ilişkisine ilişkin de konuşan Değirmenci, İmamoğlu'nun kendisine en çok oyu getirecek adayla çalışacağını söyledi. Değirmenci, “Bizim Ekrem başkan ile birlikteliğimiz grup seçimlerinde başladı. Değişim hareketinin başlamasıyla değil. Doğan Subaşı ve Tarık Balyalı’yı değiştirmek istedi bazı arkadaşlarımız var. Biz burada Ekrem bey ile hareket ettik. Ayrıca biz zaten 2012 yılından itibaren Ekrem bey Beylikdüzü’nde İlçe Başkanı olduğundan beri kendisi ile birlikteyiz. Yani Ekrem bey ile tanışıklığımız da, birlikte hareket edişimiz de yeni değil.
Ekrem başkanın dostluğu farklıdır. İş yaklaşımı farklıdır. Ekrem başkan bir yerde bir aday daha çok oy getirecek ise onu tercih eder. Şu anda da önemli bir seçime giriyor. İBB’de mecliste çoğunluğu kazanması gerekiyor. Bunun için de aday belirlenmesinde tercihi adayın toplum nezdinde gördüğü kabul ve alabileceği oy oranı oluyor. Yani en üst düzeyde başarı birinci hedefi. Otuz dokuz ilçede de ince eleyip sık dokumak zorundalar” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.