DEVA Beylikdüzü İlçe Başkanlığına Mustafa Yayla atandı

DEVA Beylikdüzü İlçe Başkanlığına Mustafa Yayla atandı
Önder Karaburun’un istifasıyla boşalan DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine, Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK) kararıyla Mustafa Yayla atandı.

Önder Karaburun’un istifasıyla boşalan DEVA Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine, Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK) kararıyla Mustafa Yayla atandı. Beylikdüzü Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde (BEYSİAD) ve diğer birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alan Yayla, Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde güçlü bir kadroyla göreve geldi. İlçe Yönetim Kurulunda mevcut kadrolardan, ilçenin nabzını tutacak tüm kesimlerden güçlü isimler yer alıyor.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İstanbul Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine Genel Merkez Yönetim Kurulu (GMYK) kararıyla Mustafa Yayla atandı. 1971 Çankırı doğumlu Yayla, 23 yıldır Beylikdüzü’nde ikamet ediyor. Evli ve üç çocuk babası olan Yayla, Tekniksat Elektrik-Elektromekanik A.Ş.’nin sahibi.

Beylikdüzü DEVA Teşkilatı, kurulduğu 2021 Aralık’tan bu yana pek çok projeye imza attı. Özellikle 11 vilayette 50 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine ve binlerce binanın yıkılmasına sebep olan 6 Şubat 2023 depremlerinin akabindeki çalışmalarıyla dikkat çekti.

GÜÇLÜ BİR KADROYLA GÖREVE GELDİ

DEVA Beylikdüzü İlçe Başkanlığı görevine atanan Mustafa Yayla, siyasete 1998 yılında Anavatan Partisi’nde başladı. DEVA Beylikdüzü İlçe Teşkilatının 24 Nisan 2022 tarihindeki 1. Kongresi’nde Ekonomi ve Finans Sektörü başkan yardımcısı oldu. Beylikdüzü Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nde (BEYSİAD), ENDOST Kamp ve Doğa Derneğinde ve diğer birçok sivil toplum kuruluşunda aktif görev alan Yayla, Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesinde güçlü bir kadroyla göreve geldi. Yönetim kurulunda mevcut kadrolardan, ilçenin nabzını tutacak tüm kesimlerden isimler yer alıyor.

deva2.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.