Dilber Nazlı Vesek: Taahhüt etti, söz verdi

Dilber Nazlı Vesek: Taahhüt etti, söz verdi
Bağımsız Türkiye Partisi’nin Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, İl Başkanlık binasında düzenlediği toplantıda kendisini tanıttı.

Bağımsız Türkiye Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, il başkanlık binasında düzenlediği akşam yemeğinde, partililerileriyle, sivil toplum kuruluşları ve gazetecilerle bir araya geldi. Neden aday olduğunu ve neden Bağımsız Türkiye Partisi olduğunu anlatarak yapacağı projelerden de bahseden Nazlı Vesek, “Vatandaştan aldığım her kuruşun hesabını yayınlayacak sözde değil özde şeffaf belediyecilik yapacağım. Yandaşlığa, liyakatsizliğe, adaletsizliğe, ve rant belediyeciliğine geçit vermeyeceğim” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, İl Başkanlık binasında düzenlediği toplantıda kendisini tanıttı. Projelerinden de başlıklar halinde bahseden Nazlı Vesek, yapacağını iddia ettiği her şey için Bakırköy Belediyesi’nin bütçesinin yeterli olduğunu söyleyerek, “Kaynağı nereden bulacağımı soranlara deyin ki; hırsızlığa, rant belediyeciliğine son verecekmiş, oradan bulacakmış” dedi.

Tanıtım toplantısı öncesi konuşan Bağımsız Türkiye partisi İstanbul İl Başkanı Fuat Şengül, 31 Mart yerel seçimlerinin önemine değinerek, kendilerine belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için başvuran herkesi ince eleyip sık dokuduklarını söyleyerek, “Kimseyi yok genel merkezin adamı, yok şunun adamı, bunun adamı diyerek değil, hizmet edecek adayı sizleri temsil etsin diye seçtik” dedi.

1982 Kırklareli doğumlu BTP’nin Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, kısaca kendisini tanıttığı konuşmasında, Çukurova Üniversitesi’nden Jeoloji Mühendisi olarak mezun olduğunu söyledi. 12 yıl boyunca yöneticilik yaptığını devamında ise kendi işini kuran Nazlı Vesek, evli ve bir çocuk annesi olarak Yeşilyurt sakini olduğunu belirtti.

Bakırköy’ü çok seven ve çocuğunu büyüten bir anne olarak, ilçelerinin çözülemeyen sorunlarını ve ülkenin karanlık gidişatını düşünürken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün "Şayet bir gün, çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun!” sözünü düstur edinip siyasete atıldığını söyleyen Dilber Nazlı Vesek, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı olması nedeniyle, kendisine en yakın gördüğü Bağımsız Türkiye Partisi’nin kapısını çaldığını, içine girince de yanılmadığını görmenin sevinciyle, partisi ile gurur duyduğunu ifade etti.

Bakırköy’de yapmak istediklerini ve projelerini kısa başlıklar halinde sıralayarak devamında açılımlarını da yapacağını söyleyen Bağımsız Türkiye Partisi Bakırköy Belediye Başkan Adayı Dilber Nazlı Vesek, projelerini 10 başlık halinde sıraladı.

whatsapp-gorsel-2024-02-02-saat-16-14-15-50fc474d.jpg

İHTİYAÇ SAHİBİ OLSUN OLMASIN TÜM EMEKLİLERE VE EV KADINLARINA AYLIK DESTEK ÖDEMESİ

1- Bakırköy'ü bir enerji merkezi haline getireceğiz.

2- Kentsel dönüşüme destek vererek süreçleri hızlandıracağız. İnsan hayatından ve huzurundan daha kıymetli bir şey yok. Belediye olarak alan veren el olarak dönüşüme katkı sağlayacağız.

3- Yollarımız, sokaklarımız caddelerimiz çöp içinde, parklarımız atıl biçimde. Temiz Bakırköy.

4- İstanbul’a yakın kentlerde uygun arazileri kiralanarak tarım ve hayvancılık yapıp hemşehrilerimize üreticiden tüketiciye tarım ürünlerini ulaştıran belediye marketleri kuracağız.

5- Yaşlı bakım evleri, öğrenci yurtları, kreşler yapacağız. Belki de bunlar var diyeceksiniz ama içinde bakınca yok olduğunu göreceksiniz.

6- Bakırköy’ü İstanbul’un kültür ve sanat merkezi haline getirmek en büyük hayalim.

7- Sahillerimizi sığınmacılardan temizleyeceğim. Sahillerimizde insanları rahatsız eden, çocuklarımızı tehdit eden sığınmacı işgaline son vereceğim.

8- İnsanlarımız için işlevli hale getireceğimiz tıp merkezimizin yanı sıra, bir de sokak hayvanlarımız için tıp merkezi kuracağım. Hayvan sevmeyen insan sevmez. Allahın dilsiz kullarını koruyup kollamak, bizim görevimizdir. Toplatılma haberlerini dehşetle izliyorum. Bunu konuşmak bile kabul edilemez. Kısırlaştırıp, rehabilite edip yerlerine bırakacağız.

9- Bozuk yol ve kaldırımlarımızın hepsini Avrupa standartlarında engelli kullanımına uygun bir şekilde yenileyeceğiz. Eğer göreve gelirsem görmeyenlerin gözü, duyulmayanların sesi olacağım.

10- Bakırköy'de yaşayan ihtiyaç sahibi olsun olmasın, tüm emeklilere ve evini işi edinmiş tüm ev hanımlarına aylık destek ödemesi vereceğim.

Her şeyi yerinde tespit edeceğini, kimsenin kendisine şikayete gelmesine fırsat tanımayacağını da sözlerine ekleyen Nazlı Vesek, vaad ettiklerinin bazılarına ütopik geleceğini söyleyerek, “İhtiyaç sahibi olsun olmasın, Bakırköy'de yaşayan tüm emeklilere ve evini işi edinmiş tüm ev hanımlarına aylık destek vermek için kaynağı nereden bulacakmış diyen olursa, onlara deyin ki; ‘Hırsızlığa, rant belediyeciliğine son verecekmiş, oradan bulacakmış” dedi.

Bakırköyün sadece iller bankasından aldığı desteğin bile tek bir vaadine yettiği gibi, kardeş belediyesine bile yeteceğinin altını çizen Diler Nazlı Vesek, “Benim yönetimimde her şey şeffaf olacak. Aldığımız her kuruşun hesabını yayınlayacak, şeffaf belediyecilik yapacağım. Koltuk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız. Yobazlığa, liyakatsizliğe, adaletsizliğe ve rant belediyeciliğine geçit vermeyeceğim . Koltukta oturmaya değil, halka hizmet etmek için geleceğim. Söylediğim her cümlemde vadettiğim değil, söz verdiğim şeyler olsun” diyerek konuşmasını tamamladı

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.