Drejanlılar herkese örnek oluyor

Drejanlılar herkese örnek oluyor
MHP İstanbul eski Milletvekili Hayati Arkaz, Malatya Drejan Dernekler Federasyonu Başkan Adnan Çoban'ı ziyaret etti. Arkaz, “Malatyalıların ve Drejanlıların birlik ve beraberliği herkese örnek olmalı” diye konuştu

MHP İstanbul eski Milletvekili Hayati Arkaz, merkezi Avcılar'da bulunan Drejan Dernekler Federasyonu'nu ziyaret etti. Federasyon Başkanı Adnan Çoban ile bir araya gelen Arkaz'ın, gelecek yerel seçimde MHP'nin Avcılar Belediye Başkan Adayı olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Bu anlamda gerçekleştirildiği düşünülen ziyarette konuşan Arkaz, “Drejanlılar sergilediği birlik ve beraberlikle tüm Türkiye'ye örnek oluyor. Burada da federasyon çatısı altında çok güzel çalışmaların hazırlığındalar. O nedenle sevgili başkan Adnan Çoban ve ekibini yürekten tebrik ediyorum” dedi.

Kendisinin ziyareti anlamlı

Arkaz'ın ziyareti nedeniyle mutluluk yaşadıklarını kaydeden Adnan Çoban da, “Kendisi bölgemizin çok değerli bir siyasetçisi ve iş insanı. Her zaman Avcılar'da ve bölgemizde vatandaşlarımızın problemleriyle hemhal olan ve sorunların çözümü noktasında desteğini eksik etmeyen bir insan. Ziyaretini anlamlı ve mutluluk verici bulduk. Kendisine ve ekibine bizler de teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

anafoto2.jpg

iceri.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.