Ekrem İmamoğlu, Erhan Güzel'e destek istedi

Ekrem İmamoğlu, Erhan Güzel'e destek istedi
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Erhan Güzel başkanıma bütün hemşerilerimden destek istiyorum. Her şey çok güzel olacak” dedi.

MÜGE CESUR ÖZMEN- İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yuvamız İstanbul Çatalca şubesinde CHP Belediye Başkan adayı Erhan Güzel ile bir araya geldi. “Yuvamız İstanbul'un Çatalca şubesindeyiz. Çocuklarımız burada çok güzel eğitim alıyor” diyen İmamoğlu, “Sizleri Erhan Güzel başkanımla selamlıyoruz. Çatalca'da çok güzel bir yürüyüş planlıyoruz. Başkanımız yıllarını Çaatalca'da geçirdi. Hem belediyecilik hizmeti hem 5 yıllık yol arkadaşlığımızda Çatalca'nın geleceğine nasıl hazırlandığını biliyorum. Ben de Çatalca'nın hemşerisiyim. Birlikte çalışacağız. İnşallah hep birlikte çok güzel bir seçim geçireceğiz” dedi.

Çatalca da başaracak

Önümüzdeki dönemde İBB'nin Çatalca'ya verdiği hizmeti daha da katlayacaklarını belirten İmamoğlu, “Hem kreşler, hem çevre, hem de buradaki yapılaşmayla ilgili sorunları çözeceğiz. Hizmetlerimizi devam ettireceğiz. Erhan Güzel başkanıma bütün hemşerilerimden destek istiyorum. Her şey çok güzel olacak” açıklamasını yaptı. CHP adayı Erhan Güzel ise “İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile Çatalca'mızın ihtiyaçlarını çok iyi tespit ettik. Önümüzdeki dönemde her bir hemşehrimizin talebine İBB ile uyum içerisinde çözüm arayacağız. İstanbul başardı, Çatalca da başaracak” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:MÜGE CESUR ÖZMEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.