Ekrem İmamoğlu’ndan Başak Demirtaş'ın adaylığına ilk yorum!

Ekrem İmamoğlu’ndan Başak Demirtaş'ın adaylığına ilk yorum!
Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın İBB adayı olacağı yönündeki iddialara Ekrem İmamoğlu’ndan ilk değerlendirme geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 31 Mart yerel seçimlerinde İBB için adı geçen Başak Demirtaş’ın adaylığını yorumladı.

İBB lideri Ekrem İmamoğlu bugün İstanbul Yedikule’de bir açılışa katıldı. Yedikule Gençlik Spor Tesisi Açılış Töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu, olası Başak Demirtaş adaylığı için de konuştu

DEM Parti’nin İBB adayının Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş olacağına yönelik soruyu yanıtlayan İmamoğlu, “Yorum yapmam doğru değil” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’nin yeniden İBB adayı gösterdiği Ekrem İmamoğlu’nun Demirtaş’ın adaylığına ilişkin açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

“Bir başka partinin aday çıkartıp çıkartmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil. Dolayısıyla bu konu DEM Parti’nin karar vereceği bir konu. Benim yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil.”

Ne olmuştu?

Geçtiğimiz gün Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan eşi Selahattin Demirtaş’ı ziyaret eden Başak Demirtaş, DEM Parti’den teklif gelirse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığını düşünebileceğini açıklamıştı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.