Ekrem İmaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İstanbul'da yeni bir aday daha mı var

Ekrem İmaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İstanbul'da yeni bir aday daha mı var
Türkiye'nin 81 ilinde 31 Mart yerel seçimleri için oy kullanılmaya başlandı. Twitter'da ise Ekrem İmaro ismi gündeme oturdu. Peki, Ekrem İmaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İstanbul'da yeni bir aday daha mı var? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca seçmen bugün sabah 08.00'den itibaren oylarını kullanmaya başladı ve seçim süreci devam ediyor. Akşam sonuçlanacak olan oylamada sürpriz bir isim ortaya çıktı. Twitter'da Ekrem İmaro adı gündeme oturdu. Ekrem İmamoğlu'nun ardından Ekrem İmaro'nun kim olduğu yönünde araştırmalarda bulunularak bilgi edinilmek isteniyor. Peki, Ekrem İmaro kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İstanbul'da yeni bir aday daha mı var? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Ekrem İmaro kimdir?

Bugün sandık başına giden milyonlarca kişinin sorguladığı Ekrem İmaro, bir vatandaşın sosyal medya kanalına verdiği röportajda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun adını yanlış söylemesi sonrası viral haline geldi. Renkli görüntülere sahne olan röportajlar milyonlarca kez izlendi ve paylaşıldı. Ekrem İmaro kurgusal olmasa da sanal bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.

İşte Ekrem İmaro ve diğer türetilen isimlerin bulunduğu seçim röportajı videosu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.