İmamoğlu ve Kurum'dan peş peşe sandık çağrısı

İmamoğlu ve Kurum'dan peş peşe sandık çağrısı
Oy kullanma işlemlerinde sayılı saatler kala İstanbul için kıyasıya mücadele eden İmamoğlu ve Kurum'dan vatandaşlara çağrı geldi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy verme işlemlerini gerçekleştiriyor. Sabah saatlerinde başlayan oy verme süreci batı illerinden saat 17:00'a kadar devam edecek.

Yerel seçimlerde oy kullanma işlemlerinin bitmesine sayılı saatler kalırken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayları Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum'dan vatandaşlara "sandık çağrısı" geldi.

İki rakipten sandık çağrısı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Değerli İstanbullular; Sandıklar 17.00’de kapanacak, tüm vatandaşlarımızı sandığa gitmeye, gitmeyenleri ikna etmeye, sonrasında da oy sayım sürecini sükunet ve dikkatle takip etmeye davet ediyorum. Birlikte güzel bir demokrasi şölenine imza atalım." dedi.

ekrem.jpg

"Bir oy demeyin mutlaka oy verin"

AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ise yaptığı çağrısında "Sevgili İstanbullular, Sandıkların kapanmasına az bir zaman kaldı. 17.00’de oy verme işlemi bitecek ve oy sayımına geçilecek.

Sizlerden ricam; bir oyla ne değişir demeyin ve mutlaka oyunuzu kullanın. Vereceğiniz oylar sizin ve sevdiklerinizin geleceği demektir. Demokrasimize, İstanbul’umuzun geleceğine sahip çıkalım. Sandıklarda görev yapan tüm teşkilat üyelerimize ve sandık sorumluluklarına tekrar teşekkür ediyorum." ifadelerine yer vererek oy kullanmayan seçmenlere seslendi.

m-kurum.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.