Elektrikli araçların geleceği masaya yatırılıyor

Elektrikli araçların geleceği masaya yatırılıyor
NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi, 31 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek.

31 Ağustos – 02 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde sektörün tek elektrikli araç şarj altyapısı odaklı ve E-Mobilite endüstrisinin gereksinimlerine yönelik “NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’ ni düzenliyoruz.

“NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvesi’nde sadece yeni nesil değil, bir sonraki jenerasyon mobiliteye dair teknolojik gelişmeler, elektrikli araç şarj ağı, şarj yatırımı, solar sistemler, güneş panelleri, elektrik depolama gibi tüm ekosistem, tek bir noktada sergilenecek.

Ayrıca, önde gelen otomotiv üreticileri, elektrikli şarj noktası geliştiricileri, elektrik şebekesi operatörleri, şehir planlamacıları, tüm Türkiye’den sektör paydaşları, devlet, özel sektör, belediyeler ve kamu hizmeti veren şirketler gibi çok geniş spektrumda sektör liderlerini, temsilcilerini ağırlayacağız.

Elektrikli araçlar ve buna bağlı teknolojilerin üretiminde dünya genelinde kartlar dağıtılıyor. Ülkemizde de yatırım arayışında olan Çin, sektörü domine etme yolundayken, Avrupa ve ABD gibi ülkeler rekabette geri kalmamak için mücadele ediyor.

Asya ve Avrupa pazarları arasındaki kritik kavşak noktasında bulunan Türkiye ise TOGG ile “bu rekabette ben de varım” derken, diğer yandan batarya, enerji depolama, şarj istasyonları ve elektrikli araç üretiminde yakaladığı fırsatları katma değere dönüştürmek amacıyla üretime ve yatırım arayışlarına devam ediyor.

Türkiye Elektrikli ve Hibrid Araçlar Derneği (TEHAD) ve Solis Fuarcılık işbirliği ile düzenlenen ve 31 Ağustos’ta İstanbul’da ziyarete açılacak “NextGen E-Mobility + Charge Expo & Summit Fuarı ve Zirvemize katılımınızda mutlu oluruz.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.