Türkiye’nin tek güneş enerjisi fuarı başlıyor

Türkiye’nin tek güneş enerjisi fuarı başlıyor
Solar+Storage NX fuarı, 31 Ağustos ile 2 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezi’nde yapılacak.

Türkiye’nin tek güneş enerjisi ve enerji depolama fuarı: Solar+Storage NX, 31 Ağustos – 02 Eylül 2023 tarihleri arasında İstanbul’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyarete açıyor.

Sektör için 2 milyar dolarlık iş hacmi yaratması beklenen fuarda 12 ülkeden yaklaşık 100 firma yer alırken, Amerika, Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarından 51 ülkeden 10 bini aşkın sektör profesyoneli ziyaretçi ağırlanacak.

9 bin 500 m2 büyüklüğündeki fuar alanında, Güneş Enerjisi Sistemleri, Enerji Depolama Teknolojileri, Mühendislik, Tedarik ve İnşaat, EPC Projeleri, Dijitalizasyon, Akıllı Enerji Çözümleri ve E-Mobilite ürün grupları sergilenecek.

Solar+Storage NX Fuarı, kamu kuruluşları, belediyeler, enerji depolama yatırımcıları, lisanslı/lisanssız elektrik üreticileri, güneş enerjisi yatırımcıları, Endüstriyel veya Ticari Tesis Yöneticileri, proje geliştiriciler, tarım, ulaşım, turizm gibi pek çok sektörden geniş yelpazede uluslararası, ulusal ve bölgesel sektör profesyoneli ziyaretçilerin odak noktası olacak.

Türkiye Güneş Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneği GENSED ve Solis Fuarcılık tarafından düzenlenen Fuar kapsamında ayrıca 31 Ağustos- 1 Eylül 2023 tarihlerinde İstanbul Tüyap Palace Hotel'de, Solis Renewable Hub tarafından küresel güneş enerjisi medyasının prestijli yayınlarından PV Magazine Group stratejik ortaklığı ve GENSED’in desteğiyle Solar+Storage Exclusive Forum düzenleniyor.

2 gün süreli Forumda, dünya çapında uzmanlar, enerji depolama ve güneş enerjisi alanındaki en son teknolojik gelişmeleri ve fırsatları paylaşacak ve sektör için çok katma değerli network ortamı sunulacak.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.