Erhan Güzel: İstanbul başardı, Çatalca'da başaracak

CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, İBB'nin Subaşı mahallesinde düzenlenen sığır yemi dağıtım törenine katıldı.

OKTAY APAYDIN- CHP Çatalca Belediye Başkan adayı Erhan Güzel, seçim çalışmalarında hız kesmiyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ilçede ağırlayan Başkan Adayı Güzel, İBB'nin Subaşı mahallesinde düzenlenen sığır yemi dağıtım törenine katıldı. Güzel, bunun yanı sıra Kabakça, İnceğiz ve Ormanlı mahallelerinde hemşehrileriyle buluşarak projelerini anlattı. Sorunları dinledi.

o2.jpg

Çiftçimize her türlü destek veriliyor

Güzel, "Subaşı'nı 5 yıl önce göreve gelen Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşları verdikleri desteklerle üreticimizi canlandırdı, onlara uzanan el oldu. Biz de göreve geldiğimizde Üreten Kent Çatalca vizyonumuzla ilçemizde üretimi artıracak, üreticimizin yüzünü güldüreceğiz." dedi. Güzel; bu değerli organizasyonu sağlayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Atalık ve görev arkadaşlarına gönülden teşekkür etti.

o3.jpg

İstanbul başardı, Çatalca'da başaracak

Güzel, Kabakça mahallesinde hemşehrileriyle buluştu. Güzel "11 ayın sultanı Ramazan ayına girdik. Cenab-ı Hak, içinde bulunduğumuz bu ayı, tüm İslam aleminde hayırlara vesile etsin." dedi.
CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, "5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşları Çatalcamızın üreticilerine can suyu oldu. Göreve geldiğimizde yapacağımız yatırımlarla, ilçemizdeki üreticilere desteğimiz artacak. Söz veriyorum, hemşehrilerimize hiçbir şekilde yalan söylemeyeceğiz. İşletme kuran girişimci kadınlara belediye vergi indirimi destekleri verilecek. Belirli kotalarda kadın istihdamı sağlayan işletmelere, belediye vergi indirimleri verilecek. " diye konuştu.

o4.jpg

Kent Lokantası Çatalca'ya da geliyor

Güzel sözlerine şöyle devam etti.; İhtiyaç duyulan tüm mahallelerimize yapacağımız aile sağlık merkezleri ile hemşerilerimizi hak ettikleri sağlık hizmetlerine kavuşturacağız. Bu merkez ile birlikte özellikle çocuk sağlığı, aşı, ayakta bakım ve tedavi hizmetleri ve kan, idrar testleri gibi temel sağlık hizmetlerini sağlayacağız. Çatalcamıza İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği yaparak yeni kreşleri ve dar gelirli vatandaşlarımızın dostu kent lokantasını kazandıracağız. isafirperverliklerinden ötürü hemşehrilerimize teşekkür ederim.

o5.jpg

Arif Nihat Asya'nın memleketi İnceğiz'de

Başkan Adayı Erhan Güzel, İnceğiz mahallemizde hemşehrileriyle birlikte oldu. "Bayrak şairimiz Arif Nihat Asya’nın da memleketi olan bu mahallemiz, yıllardır eğitim süreçlerini taşımalı eğitim modeliyle sürdürüyor" diyen Başkan Adayı Güzel sözlerini şöyle sürdürdü.

o6.jpg

İmar sorunlarını çözeceğiz

"Göreve geldiğimizde ilgili birimlerle ne gerekiyorsa onu yaparak mahallemizin sorununa son vereceğiz. Çatalcamızın imar sorununu imar planlarımızla çözüme kavuşturacak, hemşehrilerimizin mağduriyetine son vereceğiz. "Üreten Kent Çatalca" vizyonumuz ile Çatalca’da kurulacak olan tüm kooperatifleri destekleyeceğiz. Kadın kooperatiflerinin kurulmasını teşvik edecek, onlara el emeği ve parça başı işlerde destek olacağız."

o7.jpg

Ormanlı mahallesinde büyük ilgi

Tarımı, yöresel ürünleri ve deniziyle ünlü Ormanlı mahallesinde projeleri anlatan Başkan adayı Güzel."Göreve geldiğimizde İBB ile ortak çalışarak sahillerimizi düzenleyecek, hemşehrilerimizin kullanımına açacağız. Yürüyüş yolları, plaj düzenlemeleri, dinlenme ve piknik alanları, çocuk oyun parkları gibi çok çeşitli sosyal imkanlar sunarak, tüm ziyaretçilerin sahilin tadını çıkarabilmesini sağlayacağız." diye konuştu.

o8.jpg

Başkan Adayı Erhan Güzel "Gerekli girişimler ile Çatalcamızı, içerisinde birçok poliklinik bulunan tanı ve tedavi için gerekli teşekkürlere sahip özel hastane ile buluşturacağız. Kesim alanları ve mezbahaları modern kesim ekipmanları ile donatacak, hijyen standartlarını üst seviyeye çıkaracağız. Çatalcamızı İstanbul’un kurbanlık satış ve kesim merkezi haline getireceğiz." dedi.

o9.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:OKTAY APAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.