Esenyurt'ta yol kavgası! Sürücülerin inatlaşması faciaya neden oluyordu

Esenyurt'ta yol kavgası! Sürücülerin inatlaşması faciaya neden oluyordu
İstanbul Esenyurt ilçesinde bir sürücü seyir halinde ilerlediği sırada arkadan ilerleyen servis minibüsü selektör atarak aracı sıkıştırmaya başlaması, iki sürücü arasında inatlaşmaya neden oldu.

Esenyurt Akçaburgaz mahallesinde seyir halinde ilerleyen bir otomobil, arkasındaki servis minibüsünün selektör atarak yol vermesini isteyince olanlar oldu.

Öndeki araç yol vermediği için servis minibüsü şoförü ise otomobili sıkıştırmaya başladı. O esnada gidiş geliş olan yolda adeta faciadan kıl payı dönüldü.

Kamyon şoförünün manevrası hayat kurtardı!

Yol isteyen servis minibüsü, önündeki aracı sıkıştırmasıyla karşı şeride itmesi bir oldu. Çift şerit olan yolda otomobil bir anda karşı şeritten gelen kamyon ile kafa kafaya çarpmasına ramak kala, kamyon şoförünün anlık manevrası facianın eşiğinden dönüldü.

kaza-ic.webp

Kamyon şoförünün ani refleksi nedeniyle zincirleme kazadan kıl payı dönülürken, sürücülerin yol verme inadı az kalsın canlarına mal oluyordu. O anlarda otomobil sürücüsü yaşananları cep telefonu kamerası ile kayda alırken, sürücülerin yaptıkları hatalar ise saniye saniye kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.