"Fark etmez" diyerek havaya rast gele ateş açtı!

"Fark etmez" diyerek havaya rast gele ateş açtı!
İstanbul'da bir şahıs, eline aldığı silahla sokak sokak gezerek havaya ateş açtı. Yaptığı tehlikeli hareketi ise sosyal medya hesabından övünerek paylaşması ise dikkat çekti.

Silah kullanarak sosyal medyada paylaşım yapanların sayısı her geçen gün artış gösterirken, kimileri de bu tehlikeli hareketlerden ders almamaya hala devam ediyor.

İstanbul'da bir şahıs, aracıyla seyir halinde ilerlerken otomobilin açılır tavanından silahla rast gele ateş etti. Havaya kontrolsüzce atılan çok sayıdaki kurşun, magandanın yaptığı paylaşımla ortaya çıktı.

"Fark etmez"

Pendik'te yaşanan o tehlike dolu anlarda maganda "Fark etmez" yazısıyla sosyal medya hesabından paylaşması tepkilere yol açarken, şans eseri kimsenin canına zarar gelmediği öğrenildi.

Görüntüler kısa sürede sosyal medyada oldukça konuşulurken şahısın övünerek yaptığı hareket ise bu kadarı da olmaz dedirtti.

Megakentte son yıllarda artan bilinçsiz silah kullanımına vatandaşlar tepki gösterirken bu gibi gösteriler yapan şahıslar için yetkililere çağrıda bulunuluyor.

İşte kendini bilmez sürücünün övünerek yaptığı paylaşım..

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.