AK Partili çalışanlar, Ekrem İmamoğlu ve CHP'li adayın afişini gece yarısı kaldırdı

AK Partili çalışanlar, Ekrem İmamoğlu ve CHP'li adayın afişini gece yarısı kaldırdı
İstanbul'da AK Partili bir belediyenin ekipleri gece yarısı Ekrem İmamoğlu ve CHP'li belediye başkan adayının afişini kaldırırken görüntülendi.

31 Mart 2024 yerel seçimlerine sayılı günler kala İstanbul başta olmak üzere birçok belediye başkan adayı seçim afişlerini sokaklarda astırmaya çoktan başladı.

Partilerin seçim için çalışan ekipleri aday tanıtım afişlerini asmaya devam ederken, rakip partiler arasında bazı tatsız durumlarda yaşanabiliyor.

İstanbul Sultangazi'de AK Parti'nin seçim için çalışan ekipleri, cadde ve sokaklarda CHP Sultangazi Belediye Başkan adayı Ferhat Epözdemir ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi mevcut başkanı ve başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir arada olan seçim afişlerini kaldırdı.

Afişlerin kaldırılmasına tepki gösterildi

AK Partili ekibin, rakip belediye başkan adayının afişlerini kaldırdığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Sultangazi'nin şuan mevcut belediyenin AK Parti tarafından yönetilmesi ve CHP'li rakip belediye başkan adayı Epözdemir'in seçim afişlerini sırasıyla kaldırmaları partililer tarafından tepkiyle karşılandı.

Seçim afişlerinin kaldırılma anları ise sosyal medyada hızla yayılarak, vatandaş tarafından eleştirildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.