Gelinim Mutfakta Rabia (1066. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Gelinim Mutfakta Rabia (1066. bölüm) kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Kanal D ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelere 9 Ocak 2023 Pazartesi günü yeni isimler katılacak. Ece Ekinci'nin yerine gelecek gelin Rabia olarak açıklandı. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Gelinim Mutfakta Rabia kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Nursel Ergin'in sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden Gelinim Mutfakta'da 1066. bölüm ekranlardaki yerini alacak. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadelesine sahne olan zorlu programa bu hafta katılacak isimler açıklandı. Buna göre Rabia ve kaynanası Yasemin altınlar için ter dökecek. Gelişleri de bir hayli ses getirdi. Peki, Gelinim Mutfakta Yasemin kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Gelinim Mutfakta Rabia kimdir?

Pazartesiden itibaren altın mücadelesine katılacak olan Rabia, rakiplerine meydan okudu. Kayınvalidesinin kınada taktığı çeyreği düğünde takmak için geri istediğini söyledi. Bu anlar herkesi şoke etti. Güzel gelinin Instagram hesabı bilinmemektedir.

Gelinim Mutfakta Rabia

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.