Güngören'de 4 katlı binada korkutan yangın

Güngören'de 4 katlı binada korkutan yangın
Güngören'de 4 katlı binanın 2'inci katında yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede söndürülürken dumandan etkilenen 3 kişi ile hafif yaralanan bir kişi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Yangın, saat 20.15 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Mareşal Çakmak Mahallesi, Şinasi sokakta bulunan 4 katlı binanın 2'inci katında çıktı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangın sırasında mahsur kalan 4 kişi itfaiye ekipleri tarafından tahliye edildi. Hafif yaralanan bir kişi ile, dumandan etkilenen 3 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yangın itfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren çalışmasının ardından söndürüldü.

“KAPIYI AÇMAMIZLA DUMAN İÇERİSİNDE KALDIK”

Yangın çıkan binada oturan Ayhan Hoşgör, “Yangının nasıl çıktığını bilmiyoruz. Yangın çıkan dairede Erşan abi oturuyor. Yaşlı bir insan. Onun da bir bakıcısı var. Sesine biz olayı fark ettik. Çığlık sesi ve kapıyı açmamızla duman içerisinde kaldık. O yaşlı adamı indirdik aşağıya. Kendimiz indik. Doğalgazı kapattık. İtfaiye geldi müdahale etti. Fakat yangının çıktığı dairenin üst katındaki komşularımız çok etkilendi. Onlar zehirlenme tehlikesi atlattı. İtfaiye onları merdivenle aşağıya aldı. İtfaiye söndürdü. Dumandan etkilenenlere ilk yardım yapıldı. Tamamen yandı daire. Biz bile giremiyoruz şu an. Kullanılamaz hale geldi. Bizde zarar gördük” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.