HES kodu olmadığı için metrobüse alınmayınca saldıran alkollü 2 kişi gözaltında

HES kodu olmadığı için metrobüse alınmayınca saldıran alkollü 2 kişi gözaltında
Beylikdüzü, TÜYAP metrobüs durağında meydana gelen olayda, HES kodları olmadığı için metrobüse alınmayan alkollü 2 kişi, bunun üzerine cam şişeleri kırarak etrafa saldırdı. Polis tarafından etkisiz hale getirilen 2 kişi gözaltına alındı.

Beylikdüzü TÜYAP Metrobüs Durağı'nda, 12 Mart Cuma günü saat 13.30 sularında meydana gelen olaydı, Sezai E. ve Tanju G. isimli 2 şahıs HES kodları olmadığı için güvenlik görevlileri tarafından durağa alınmadı. Alkollü oldukları belirtilen 2 şahıs, bunun üzerine cam şişeleri kırarak etraftaki vatandaşları rahatsız etti, ardından kendilerini uyaran güvenlik görevlilerine cam şişeleri ile saldırdı. Durum polise ihbar edilirken, aynı zamanda saldırgan iki kişi de vatandaşlar tarafından darp edildi. Darp sonucu saldırganlardan biri fenalaşıp bayılırken, diğeri karşı koymaya çalıştı.

Polisin olay yerine gelmesinin ardından şüphelilerden biri durağın tel örgüleriyle kelepçelenirken, ambulansa haber verildi. İki zanlı kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Kontrollerinin tamamlanmasının ardından şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Görgü tanığı Murat Çakır şöyle konuştu:  "Kadınlara, vatandaşlara ve güvenliklere saldırdı. Saldırdığı vatandaş, bunları dövdü. Alkollü ve HES kodları olmadığı için de içeri almadılar. Kırdıkları şişe güvenliğe saldırdılar. Sonra zaten polisler geldi."

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.