Hollywood'da satılığa çıkarılan malikane İstanbul'daki daireden daha ucuz!

Hollywood'da satılığa çıkarılan malikane İstanbul'daki daireden daha ucuz!
Ünlü Hollywood yıldızı geçtiğimiz günlerde satılığa çıkardığı malikanesinin fiyatının İstanbul'daki bir daire fiyatından daha uygun fiyatlı olması sosyal medyada oldukça ses getirdi.

İstanbul'da artan gayrimenkul fiyatları sınırları aşsa da yurt dışındaki konutlar ile kıyaslandığında tepkiler çığ gibi büyüyor. Ünlü Hollywood yıldızı Charlize Theron, malikanesini satılığa çıkardığı fiyatın İstanbul'daki standart bir dairenin fiyatına göre daha düşük fiyatlı olması sosyal medyada oldukça konuşuluyor.

Theron'un malikanesi eşsiz bir manzaraya sahip iken, evi 20 yıl önce 3 milyon dolara satın aldığı şuan ise 3.8 milyon dolara satışa çıkardığı belirtildi.

65d9e440ebe40945-w1200xh782.webp

Malikanenin değer 117 milyon lira

Hollywood yıldızının lüks ve şahane malikanesi Türk lirası cinsinden ederi ise 117 milyon liraya tekabül ediyor. Malikanenin manzarasının yanı sıra yatak odasından ayrı bir teras, spa alanı ve lüks bir banyo göze çarpıyor.

65d9e44492642528-w1200xh787.webp

İstanbul'da ise standart bir daire 8 milyon liradan daha fazla

İstanbul'un en pahalı konut fiyatlarının bulunduğu Nişantaşı'nda ise standart bir apartman dairesinin fiyatı 8 milyondan daha fazla fiyata satılığa çıkıyor. Öyle ki Abdi İpekçi Caddesi'nde bulunan bir daire ilanına göre 400 metrekare büyüklüğündeki ev 125 milyon liraya ilana verilerek satılığa çıkarılmış.

nisantasi-daire.webp

Biri lüks bir malikane diğerinin ise standart özellikte olan İstanbul'daki dairenin fahiş fiyatları ise sosyal medyadaki kullanıcıları ikiye böldü. Bu kıyaslama tepkilere neden olurken siz bu fiyatları verecek olsaydınız malikanede mi yoksa bir dairede mi oturmak isterdiniz?

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.