İBB Başkan Adayı Birol Aydın balıkçılarla balık tuttu

İBB Başkan Adayı Birol Aydın balıkçılarla balık tuttu
Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Galata Köprüsü'nde olta balıkçılarıyla balık tuttu.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan Adayı Birol Aydın, Galata Köprüsü'nde olta balıkçılarıyla balık tuttu. Ardından küçük esnafı da ziyaret eden Aydın, "İstanbul'da vatandaşımız hem durumdan memnun değil hem Kurum'dan memnun değil. İnsanlarımız güçlü bir arayış içindeler. İnşallah bu arayışın adresi Saadet Partisi'dir. İstanbullu hemşerilerimizi bu şehre sahip çıkmaya davet ediyoruz" dedi.

Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın Galaya Köprüsü'nde olta balıkçılarıyla bir araya geldi. Esnaf ziyaretinde de bulunan Aydın, simit tezgahından aldığı simitleri basın mensuplarına ikram etti.

Seçmenin güçlü bir arayış içinde olduğunu söyleyen Aydın, "Oltamızı attık bekliyoruz. İstanbul'da hem balık popülasyonunu artırmak hem olta balıkçılığını teşvik emek hem de balıkçılıkla uğraşanların şartlarını iyileştirmek görevimizdir. Sokakların en saygın partisinin Saadet Partisi olduğu kanaatindeyim. Her bir partiye mensup, geçmişte de oy vermiş insanların en itibar ettiği partinin Saadet Partisi olduğunu bizzat görüyorum. İstanbul'da vatandaşımız hem durumdan memnun değil hem Kurum'dan memnun değil. İnsanlarımız güçlü bir arayış içindeler. İnşallah bu arayışın adresi Saadet Partisi'dir. İstanbullu hemşerilerimizi bu şehre sahip çıkmaya davet ediyoruz. İstanbulluları doğruya, adalete, ahlaka, vicdana sahip çıkmaya davet ediyorum. Sahip çıkalım ki İstanbul'u içinde bulunduğu keşmekeşlikten çıkaralım" ifadelerini kullandı.

İBB Başkan Adayı Birol Aydın balıkçılarla balık tuttu

İBB Başkan Adayı Birol Aydın balıkçılarla balık tuttu

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.