İmamoğlu AK Parti'nin seçim standını ziyaret etti, güldüren diyalog gündem oldu!

İmamoğlu AK Parti'nin seçim standını ziyaret etti, güldüren diyalog gündem oldu!
İstanbul'da seçim süreci tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu AK Parti'nin seçim standını ziyaret edince ortaya güldüren görüntüler çıktı.

31 Mart yerel seçimlerine yaklaşık 37 gün kala İstanbul'da her partinin seçim için çalışmaları hızla devam ediyor. Bugün İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin 2024 yerel seçimlerdeki İBB adayı Ekrem İmamoğlu Sancaktepe'de seçim için ziyaretlerde bulundu. İmamoğlu ziyaretleri sırasında AK Parti'nin seçim standına da uğrmayı ihmal etmedi.

AK Partili ekipten İmamoğlu'nu güldüren teklif!

Ekrem İmamoğlu seçim standındaki AK Partili ekibi ziyaret etmesiyle ortaya gülümseten diyaloglar ortaya çıktı. Sancaktepe'deki AK Parti seçim ekibinden bir kişi İmamoğlu'na "İsterseniz sizi de üye yapabiliriz" demesi üzerine Ekrem İmamoğlu "Beni mi üye yapacaksınız, ne kadar seviyorsunuz beni" demesi üzerine herkes gülmeye başladı. Yaşanan o anların ardından İmamoğlu, seçim ekibindeki kişiyle sarılıp tokalaşarak konuşma sona erdi.

İmamoğlu: "Seçim ortamı sulh ve barış içinde olsun"

Ekrem İmamoğlu, AK Partili seçim ekibiyle aralarında geçen sohbetin ardından "Her şey sulh ve barış içinde bir seçim ortamı olsun. Kimsenin burnu kanamasın, kimsenin gönlü kırılmasın. Fikirler yarışsın, insanlar birbirlerinin hakkında eleştiri yapabilir, günün sonunda hepimiz komşuyuz, arkadaşız, akrabayız. Aynı ailenin farklı oylar verebiliriz. Onun için Allah herkesin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.