Motosiklette televizyon taşımacılığı görenlere pes dedirtti!

Motosiklette televizyon taşımacılığı görenlere pes dedirtti!
İstanbul'da bir sürücü, önünde seyir halinde giden motosikletin içerisinde büyük ekran televizyon taşıdığını görmesi üzerine yetkilere çağrıda bulundu.

İstanbul'da son günlerde motosiklet sürücülerinin trafikte seyir halinde ilerlerken büyük boyutlu ürün taşımaları hem can güvenliğini riske atıyor, hem de taşıdıkları eşyalar zarar görebiliyor.

Kağıthane tünelinin Taksim yönü istikametinde yaşanan olayda bir motosiklet sürücüsü arkadaşıyla birlikte yaptığı tehlikeli taşımacılık dikkat çekti.

Motosiklet sürücüsü büyük ekranlı televizyonu, diğer sürücülerin bakışlarına aldırış etmeden yolda ilerleyerek eşya taşımacılığı yaptı.

"Böyle insanlara ceza verilsin!"

O anlarda başka bir otomobil sürücüsü ise motosikletli gençlerin tehlikeli yolculuğa tepki göstererek yetkilere çağrıda bulundu. Sürücü o anlarda "Böyle saçma şey olamaz. LCD'yi neden motosiklette taşırsın! Böyle insanlara ceza verilsin! Bir daha böyle şeyler yapmasınlar" diyerek sitem etti.

Yaşanan o anlarda televizyonu taşımakta zorlanan kişinin görüntüsü ise dikkat çekerken, tehlikeli taşımacılığın sonunda ne olduğu ise bilinmiyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.