İmamoğlu'ndan çiftçiye mazot desteği

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Nakkaş mahallesinde çiftçilere mazot desteği verdi. Çiftçiye can suyu olan bu destek programına CHP Çatalca Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel'de katıldı.

OKTAY APAYDIN- Beş yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekip arkadaşları, kentteki tarımsal üretime tarihimizde görülmeyen destekleri verdiler.

İstanbul'un üreticilerine verilen mazot, yazlık ile kışlık fide, silajlık mısır, yağlık ayçiçeği ve malç naylonu destekleriyle kent merkezine uzak ilçelerde yaşayan üreticilerin üzerinden kamu desteğiyle büyük bir yük kalktı.

m1.jpg

Başkan Adayı Güzel teşekkür etti

Çatalca CHP Belediye Başkan Adayı Erhan Güzel, 31 Mart seçimini kazanarak bu desteği arttıracağız. Biz de göreve gelince "Üreten Kent Çatalca "vizyonumuzu yürürlüğe koyacak, ilçemizi tarımsal üretimin başlıca noktalarından biri yapacağız.İlçemizin üreticilerine verdikleri desteklerden ötürü İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ile Tarımsal Hizmetler Daire Başkanımız Sayın Ahmet Atalık ve İBB emekçilerine gönülden teşekkür ederim. " dedi. Başkan adayı Erhan Güzel "Çatalcamıza gerçek Atatürkçü, gerçek milliyetçi, gerçek demokrat belediye yönetimini göstermeye geliyoruz. İşimiz gücümüz Çatalca. Çatalca’da her şeyin güzel olmasına 18 gün kaldı." şeklinde konuştu.

m2.jpg

m4.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:OKTAY APAYDIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.