İmamoğlu’ndan İBB çalışanlarına zam ve ikramiye müjdesi!

İmamoğlu’ndan İBB çalışanlarına zam ve ikramiye müjdesi!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurum çalışanlarının maaşlarında iyileştirme yapıldığını açıkladı. İmamoğlu ayrıca personele bir maaş ikramiye verileceğini de duyurdu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kurum personeline yapılan zam oranını açıklayarak ikramiye müjdesi verdi.

Kişisel X hesabından haberi duyuran Ekrem İmamoğlu, tüm İBB çalışanlarının maaşlarında yüzde 10 iyileştirme yapıldığını açıkladı. Kurumun 6 aylık zam oranının yüzde 51 ila 69 arasında değiştiğini de belirten İmamoğlu, Şubat ayında tüm çalışanlara 1 maaş ikramiye verme kararı alındığını da belirtti.

İşte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “Çalışanlarımıza hayırlı olsun” diyerek duyurduğu zam paylaşımı:

“Ocak ve Mart dönemi artışlı tüm çalışanlarımıza taban ücret uygulaması ve maaşlarına da %10 iyileştirme yapılmıştır. Böylelikle, Ocak ayı artışlı personelimizin 6 aylık zam oranı yüzde 51-69 arasında gerçekleşmiştir. Mart ayı artışlı personelimiz de iyileştirilmiş ücretleri üzerinden 1 Mart'ta ücret artışlarını alacaklardır. Ayrıca, 5 yıllık onurlu hizmet dönemimizin bir teşekkürü olarak da memurlarımıza 2024 Şubat ayına özel 1 maaş ikramiye verme kararı aldık.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.