Eda Ece'den olay itiraf: Bebekle ilgili kurs alıyorum

Eda Ece'den olay itiraf: Bebekle ilgili kurs alıyorum
Anne olmak için gün sayan Eda Ece, dün düzenlenen bir kozmetik markasının lansmanında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle gönüllere taht kuran başarılı oyuncu Eda Ece, anne olmak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Eda Ece, reklam yüzü olduğu bir kozmetik markasının lansman gecesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Geçtiğimiz yaz Buğrahan Tuncer ile nikah masasına oturan Eda Ece, hamilelik sürecini ve bebeğiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. Bir kız bebeği dünyaya getirecek olan Eda Ece, isim ile ilgili kararsız kaldığını ve son dakikaya kadar bekleyeceğini ifade etti.

634d3ac3214ed819d0015f0f.webp

Bebek bakımı ve annelikle ilgili kurs alıyorum

Eda Ece, muhabirlerin sorduğu hamilelikle ilgili soruları yanıtlarken, 2024 yılında anne olan isimlerden söz açılınca yakın arkadaşları Gupse Özay, Aslı Enver gibi oyuncu arkadaşlarından annelik ve bebek bakımı ile ilgili ders alıyorum dedi. Ece; "Aslı'yla çok yakın oturuyoruz, eşlerimizde arkadaş zaten. Şuan Aslı'dan kurs alıyorum. Onun bebeği de çok tatlı" ifadelerini kullandı.

eda-asli.webp

Hamile olmamı kimse garipsemedi

Eda Ece, sorulan sorularda yaz tatili dönüşü hamile kaldığını öğrendiğini ve "Arabada beni yol tutunca sonrasında gerçek ortaya çıktı" dedi. Yakınlarına hamile olduğunu öğrendikten sonra kimsenin garipsemediğini ve "Herkes bir yakıştırdı" dedi.

eda-ece.webp

Eşi Buğrahan Tuncer'in 3 çocuk istediğini ifade eden Eda Ece, "Eşimde bende 3 kardeşiz ve kalabalık ailelere alışkınız. Bakalım sağlığımız, durumumuz elverdiği müddetçe inşallah güzel bir durum olur." diye konuştu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.