Kıvanç Tatlıtuğ hayranları şokta! Türkiye’yi terk ediyorlar…

Kıvanç Tatlıtuğ hayranları şokta! Türkiye’yi terk ediyorlar…
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ hakkında bugün çıkan bir haber magazin gündemine bomba gibi düştü!

Eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ve oğlu Kurt Efe ile mutlu bir aile hayatı olan başarılı aktör Kıvanç Tatlıtuğ’dan hayranlarını üzecek bir haber geldi. İddiaya göre, 2 yaşına girmeye hazırlanan oğullarının yurt dışında okumasını isteyen çift başka bir ülkeye yerleşmeye karar verdi.

Hürriyet gazetesinin haberine göre, Kıvanç Tatlıtuğ - Başak Dizer Tatlıtuğ çifti İngiltere’nin başkenti Londra’ya yerleşiyor. Oğulları Kurt Efe’nin eğitimi nedeniyle böyle bir karar aldıkları öğrenilen çift Londra’da ev tutma hazırlıklarına da başladı.

Ev alışverişi başladı!

Başak Dizer’in geçtiğimiz günlerde ortağı Deniz Marşan’la birlikte İngiltere’nin başkentine giderek ev alışverişi yaptığı öğrenildi.

Tatlıtuğ çiftinin Londra’da ev tutup tutmadıkları henüz bilinmezken, İstanbul’daki evlerini ise kapatmayacakları ve her iki ülkede de düzenlerini devam ettirecekleri iddia edildi.

Taşınma haberi Tatlıtuğ hayranlarını üzerken ailenin ne zaman Londra’ya yerleşeceği merak konusu oldu.

Dizisi final yapıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ’un Show TV’de yayınlanan ve Serenay Sarıkaya ile başrolü paylaştığı “Aile” dizisinin yakın bir zamanda final yapacağı biliniyor. Çiftin dizinin sona ermesinin ardından Londra’ya gitmeleri bekleniyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.