Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı diziden ayrılıyor mu, Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı diziden ayrılıyor mu, Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu nasıl?
Kızılcık Şerbeti dizisinin Abdullah'ı Settar Tanrıöğer, geçtiğimiz gün beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Oyuncunun bir kez daha ameliyat olduğu ortaya çıktı. Peki dizideki Abdullah karakteri kadrodan çıkarılacak mı?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti, günlerdir senaryosu başta olmak üzere seyircisinden tepki alarak konuşulmaya devam ediyor. Dizide son olarak geçtiğimiz hafta rahatsızlanan Settar Tanrıöğen'in sağlık durumunun ciddi olduğu öne sürüldü.

Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterine hayat veren tiyatro sanatçısı ve oyuncu Settar Tanrıöğer Cuma günü fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Tanrıöğen'in beyin kanaması geçirdiği ve ameliyata alındığı öğrenilmişti.

dkw9gnmjxeczn1gdfe3syq.webp

Günlerdir yoğun bakımda tedavi görüyor

Settar Tanrıöğen, ameliyatının ardından yoğun bakıma alınmış ve doktorlar tarafından bilincinin açık olduğu bilgisi paylaşılmıştı. Kızılcık Şerbeti ekibinin tam kadro hastanede olduğu ve oyuncu arkadaşlarını yalnız bırakmadıkları öğrenilmişti.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren oyuncu Feyza Civelek, yaptığı açıklamasında Settar Tanrıöğen'in dün akşam durumunun ağırlaştığını ve dizi setindeki ekibin hastanede bulunduğunu ifade etmişti.

6-hwcr.webp

Abdullah karakteri diziden ayrılıyor mu?

Settar Tanrıöğen'in dün akşam durumunun ağırlaştığını söyleyen Civelek, sonrasında bugün yeniden ameliyat olduğuna dikkat çekti. Tanrıöğen'in beynindeki sıvının alındığı belirtildi.

Gold Film tarafından Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde ne olacağı ve dizide aktif rolü bulunan Abdullah karakterinin son durumunun ne olacağı henüz bilinmiyor. Oyuncu Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu ve iyileşme süreci de göz önünde bulundurulduğundan sete ne zaman döneceği belli değil. Bu sebeple yapım şirketinden de Settar Tanrıöğen'in durumu ve Abdullah karakterine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.