Prime Video’da İlk Türk Yapımı ‘Düğüm’ Dizisi Yayınlanıyor!

Prime Video’da İlk Türk Yapımı ‘Düğüm’ Dizisi Yayınlanıyor!
Prime Video’da ilk kez bir Türk dizisi yayınlanacak. Prime Video’da yayınlanacak olan ‘Düğüm’ dizisinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu belli oldu.

Prime Video’da ilk kez bir Türk dizisi yayınlanacak. Prime Video’da yayınlanacak olan ‘Düğüm’ dizisinin yayın tarihi ve oyuncu kadrosu belli oldu.

‘Düğüm’ Dizisinin Konusu Nedir?

Hırslı bir gazeteci ve anne olan Neslihan, işi ve anneliği arasında denge sağlamaya çalışır. Neslihan ‘Tek Gerçek’ isimli programda kayıp ve cinayetlerle ilgili dosyaları ele alan bir habercidir. Son çıktığı programda yeraltı dünyasının karanlık isimlerinden birine meydan okurken ‘Oğlum olsa acımam!’ cümlesi Neslihan’ın aile hayatını belirleyecek cümle olacak. Başarılı haberci Neslihan’ın hayatı, oğlu Can’ın cinayetle suçlanmasının ardından tepetaklak olur. Can, arkadaşı Leylayı öldürmekle suçlanır. Bu suçlamaların ardından Neslihan oğlunu korumaya çalışırken bir yandan da gerçeklerin peşine düşer.

dugum-dizisi-ne-zaman-yayinlanacak-konusu-ne-oyuncu-kadrosunda-kimler-var-17061973938672.webp

‘Düğüm’ Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı!

Amazon Prime tarafından yayınlanacak ‘Düğüm’ dizisinin yayın tarihi belli oldu. İzleyiciyle 23 Şubat 2024 tarihinde buluşacak olan dizi sekiz bölümden oluşuyor. İlk üç bölümünün 23 Şubat’ta gösterime gireceği ve kalan bölümlerin haftalık olarak yayınlanacağı açıklanan dizi polisiye/drama türünde.

dugum-dizisi-1-bolum-izle.webp

‘Düğüm’ Dizisi Oyuncu Kadrosu

OGM Pictures tarafından yapımı üstlenilen dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler yerlerini aldı. Başrollerini Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın paylaştığı dizinin yönetmen koltuğunda ise Can Ulkay oturuyor. Dizinin senaryosu ise Hilal Yıldız, Nazlı Kaçan ve Yekta Torun tarafından yazıldı.

Dizide haberci bir anne olan Neslihan karakterini Bergüzar Korel, Neslihanın akademisyen karakter olarakta bir o'kadar duygusal ve kırılgan olan eşi Vural karakterini Serkan Altunorak canlandırıyor. Cinayet büroda yer alan başarılı komiser Nejat karakterini ise Caner Cindoruk canlandırıyor.

berguzar-korelin-yeni-dizisi-dugumun-kamera-arkasi-fotograflari-yayinlandi.webp

Ünlü sunucu İbrahim Selim’de dizide yerini aldı. Neslihan’ın çalıştığı ‘Tek Gerçek’ isimli programın yapımcısı olarak İbrahim Selim’i göreceğiz. Neslihan’ın oğlu Can karakterini Kaan Miraç Sezen canlandırırken dizide Itır Esen ve Ece Dizdar da yerlerini aldılar.

Bakbuolur.com/Sevgi KOCABAŞ

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.