Ceyda Ateş yıllar sonra Adını Feriha Koydum dizisindeki Hande karakterini canlandırdı

Ceyda Ateş yıllar sonra Adını Feriha Koydum dizisindeki Hande karakterini canlandırdı
Başarılı oyuncu Ceyda Ateş, komedyen Kaan Sekban ile birlikte yıllar sonra Adını Feriha Koydum'daki Hande Gezgin karakteri ile kısa bir skeç çekti. O anlar ise dizinin hayranlarından tam not aldı.

Yıllar önce evlenerek Amerika'ya yerleşen ve bir kız çocuğu olan başarılı oyuncu Ceyda Ateş, yıllar sonra Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı Hande Gezgin karakterine yeniden hayat verdi.

Türkiye'ye sık sık gelerek filmlerde oynayan Ceyda Ateş, son olarak yıllar önce ününe ün katan Hande karakterine, komedyen Kaan Sekban ile kısa bir skeç hazırlayarak rolünü yeniden canlandırdı.

ae6f8659-701f-4b3d-88c6-c2cdc7d12b8b-d3esqepd.png

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Kaan Sekban, Amerika'ya tatile gitmiş ve Ceyda Ateş'in evine misafir olmuştu. Bu misafirliği Adını Feriha Koydum dizisindeki Hande karakteri olsaydı nasıl tepki verirdi fikri ile yola çıkan Sekban ve Ateş, ortaya herkesi güldüren anlar çıkardı.

Adını Feriha Koydu Florida'da

Kaan Sekban'ın misafirliği boyunca Ceyda Ateş'in evinde kalmasını konu alan skeç sosyal medyada hızla yayıldı. Adını Feriha Koydum dizisinin fanatik hayranları ise Hande karakterinin bu skecini çok beğenerek videoya yorumlar yağdırdı.

cdyghh7ds-1.jpg

İşte Ceyda Ateş ve Kaan Sekban'dan Adını Feriha Koydum Florida uyarlaması...

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.