İstanbul'da lapa lapa kar ve dolu yağışı devam ediyor!

İstanbul'da lapa lapa kar ve dolu yağışı devam ediyor!
İstanbul'un yüksek kesimlerinde lapa lapa kar manzaraları gelmeye devam ediyor. İlçelerdeki kar ve dolu manzaraları kameraya yansıdı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) ve AKOM bugün ve yarın için İstanbul'a sarı kod uyarısı vermişti. Bu sabah saatlerinden itibaren aralıklı olarak görülen dolu ve lapa lapa kar görüntüsü ilçelerde eşsiz manzaralar oluşturdu.

Dün gece saatlerinde İstanbul'un birçok ilçesinde görülen kar manzaraları kimi ilçelerde dolu yağışına da sebep olmuştu. Uzmanlar tarafından, görülen dolu yağışlarının buzla kaplanmış kar taneleri olarak yağdığını ve gizli buzlanma ile vatandaşları trafikte ve pek çok olumsuz duruma karşı uyarı verilmişti.

İstanbul Arnavutköy ilçesinde sabah saatlerinden bu yana aralıklı olarak yağan kar öğle saatlerinde birkaç dakika süreyle dolu yağışına çevirdi. Çevre yollarında ise lapa lapa kar görüntüsü dikkat çekti.

1-001.jpg

İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayaşehir mahallesinde trafikte seyir halindeki sürücüler akşam saatlerine doğru zor anlar yaşadı. Bazı araçlar yolda ilerlemekte oldukça zorlandı. Bazı araçların kaza yaptığı gözlemlendi. Avrupa Yakası'nın pek çok ilçesinde kar aralıklı olarak devam ederken, karla karışık yağmur da yağdığı görüldü.

Yine İstanbul'un yüksek kesimlerinde olan Anadolu Yakası'ndaki Aydos Tepesi ve çevresinde dronla çekilen görüntülerde birçok mahalle beyaz örtüyle kapandı.


İşte İstanbul'un bazı ilçelerinden kar manzaraları..

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.