CZN Burak yaralandığı halleriyle sevenlerini dehşete düşürdü

CZN Burak yaralandığı halleriyle sevenlerini dehşete düşürdü
Sosyal medyada güler yüzü ve yaptığı yemek şovlarıyla tanınan CZN Burak, şimdilerde yediği bıçak darbeleriyle sevenlerini korkuttu.

Yıllardır yaptığı yemek şovları ve güleryüzü ile tanınan CZN Burak lakabıyla tanınan Burak Özdemir, dün sosyal medya hesabından hayranlarını üzecek bir video paylaştı. CZN Burak vücuduna aldığı bıçak darbelerini ve bugüne kadar yaşadığı sıkıntıları fotoğraflarıyla sevenlerine aktardı.

s-f9eae64aeb76d9a05eae7ed318ab2baa46cf5769.webp

Babasıyla davalık olmuştu

CZN Burak, babası İsmail Özdemir ile aralarında yaşadığı sorunlar ile davalık olmuş ve zorlu süreçler geçirip kilo vermişti. Yaşanan anlaşmazlık nedeniyle birçok yerde daha önce şubesi bulunan CZN Burak, ortağı olduğu aile restoranından ayrılarak İstanbul'da sadece tek bir işletme ile hizmet vermeye başlamıştı.

czn-burakin-son-hali-sevenlerini-korkuttu-paylasimina-yorum-yagdi-17064604818276.webp

Bıçaklandığı anları paylaştı

Burak Özdemir, Pazar günü sevenlerine paylaştığı videoda gözyaşları içerisinde içindeki sıkıntıyı ve vücuduna aldığı bıçak izlerini paylaşmasıyla görenler neye uğradığını şaşırdı. CZN Burak'ın o paylaşımı sonrası sosyal medyadan sevenleri "Sen ne yaşadın böyle?" diyerek Özdemir'e destek mesajları bırakmayı ihmal etmedi. CZN Burak'ın nasıl yaralandığı ve bıçaklanma olayının kimin yaptığı ise bilinmiyor.

65b6326128132114.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.