Ünlü futbolcunun Soner Sarıkabadayı'ya benzerliği sosyal medyada gündem oldu

Ünlü futbolcunun Soner Sarıkabadayı'ya benzerliği sosyal medyada gündem oldu
Sosyal medyada İtalyan futbolcu ile şarkıcı Soner Sarıkabadayı'nın benzerliği herkesi şaşırttı. Tıpa tıp birbirine benzeyen ikilinin fotoğrafları herkesi şoke etti.

Bugün Ankaragücü'nün yeni transferi olan İtalyan futbolcu Riccardo Saponara'nın fotoğrafı sosyal medyada herkesi şaşırttı. Türk şarkıcı ve söz yazarı Soner Sarıkabadayı ile neredeyse aynı olan yüzleri sosyal medyada oldukça konuşuldu.

Benzerlikleri herkesi şaşkına çevirdi

Riccardo Saponara ve Soner Sarıkabadayı'nın benzerlikleri, transfer haberinden sonra sosyal medyada hızla yayılınca olay ortaya çıktı. Görenler şaşkınlıkları gizleyemezken ikili sosyal medyada bugün en çok konuşulan isimler oldu. Sosyal medya kullanıcıları ise bu benzerliğe "Kardeş olsalar bu kadar benzeyemezler" yorumları yapıldı.

soner-sarikabadayi-saponara-ng34-cover.webp

Soner Sarıkabadayı'dan ilginç tespit geldi

Sosyal medyada bir anda en çok konuşulan isim olan Soner Sarıkabadayı, kısa süre sonra benzerlikle ilgili gülümseten bir açıklama yaptı. Sarıkabadayı, Ankaragücü'nün yaptığı Riccardo Saponara transferininin paylaşımını alıntılayarak "Buraya kupalar kazanmaya geldim" notunu düştü. O sözler sosyal medyada hızla trendtopic oldu.

Taraftarlar ikiliyi bir araya getirecek

Şoke eden Riccardo Saponara ve Soner Sarıkabadayı'nın bu ilginç benzerliği karşısında Ankaragücüspor taraftarı ise duruma kayıtsız kalamadı. Birbirine benzeyen Sarıkabadayı ve Saponara'yı bir araya getirmek ve buluşturmak için harekete geçtikleri öğrenildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.