Estetiksiz halleriyle gündem olan Hilal Altınbilek ilk kez konuştu

Estetiksiz halleriyle gündem olan Hilal Altınbilek ilk kez konuştu
Başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, son günlerde eski fotoğrafları ve şuanki görüntüsünün kıyaslandığı haberlerle gündemden düşmüyor. Güzel oyuncu yapılan estetik yorumlarına ilk kez açıklama yaptı.

Yeni dizi Şahane Hayatım ile ekranlara dönen güzel ve başarılı oyuncu Hilal Altınbilek, sosyal medyada yayılan eski fotoğrafları ile günümüzdeki hali kıyaslanınca kullanıcılar tarafından oldukça eleştirilerek estetik yorumları yapılmıştı.

Oynadığı Şahane Hayatım dizisinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek'in yanı sıra Yiğit Özşener, Onur Tuna, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk yer alıyor.

hilal-altinbilek-kimdir-hilal-altinbilek-kac-16491905-2642-amp.jpg

Dizinin başrol oyuncularından olan Hilal Altınbilek, canlandırdığı Şebnem Gümüşçü karakterinin ikonikleşmesiyle gündem olmuş ve estetik haberleri karakterin popüleritesi artınca daha da dikkat çekmişti.

Yüzündeki değişimler gündemden düşmeyince Altınbilek'in hayranları yaptırmış olabileceği estetikleri oldukça merak hale geldi.

hilal-altynbilek-estetiksiz-hali-3.webp

Hilal Altınbilek estetik ile ilgili ilk kez konuştu

Hilal Altınbilek, katıldığı bir programda estetik yaptırdığına dair yapılan haberlere ilişkin ilk kez konuştu. Altınbilek, sadece burnunu ve dişlerini yaptırdığını ifade ederek "Şimdiki fotoğrafım ve eskiden çekilmiş olduğum fotoğraflar arasında 10 yıl var. Zaten çok kiloluydum" diyerek estetikle ilgili son noktayı koydu.

hilal-altinbilek-ski.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.