Cem Yılmaz boş koltukların karşısında sahne aldı

Cem Yılmaz boş koltukların karşısında sahne aldı
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından çekilen bir fotoğrafını esprili bir dille paylaştı. O fotoğraf kısa sürede gündem oldu.

Geçtiğimiz haftalarda yeni gösterisi "CMXXIV" in Şubat ve Mart aylarındaki gösterimlerini satışa sunan Cem Yılmaz, şimdilerde gösterisi için provalarıyla gündeme geldi. Önceki günlerde satışa sunulan bilet fiyatları ve hızla biletlerin tükenmesiyle oldukça konuşulan Yılmaz, şimdi de kendi paylaştığı fotoğrafına düştüğü not ile oldukça ses getirdi.

cem-yilmazdan-yeni-gosteri-cmxxiv-0yv8.jpg

Başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu'nun boş sahnede duran ve Zorlu PSM'deki sahnede prova yapan Cem Yılmaz'ın fotoğrafını çekmesi üzerine sosyal medya adeta sallandı. O fotoğrafı Instagram hesabında paylaşan Cem Yılmaz ise verdiği pozun altına yazdığı not ise herkesi güldürdü.

Boş salona oynadı

Kaygılaroğlu'nun çektiği ve Cem Yılmaz'ın sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğrafta boş salonda arkası dönük olan pozuna esprili bir söz damgasını vurdu. Yılmaz o fotoğrafın altına "Boş salona oynadı" yazınca bir anda gündemde en çok konuşulanlar arasında yerini aldı.

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi ise çok yakında sevenleriyle buluşacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.