Cüzdanını bulan depremzede aileye yardım eden oyuncu ilk kez konuştu!

Cüzdanını bulan depremzede aileye yardım eden oyuncu ilk kez konuştu!
Bir depremzedenin kendilerine yardım eden ünlü bir oyuncuyu anlattı anlar viral olmuştu. Söz konusu videoda ismi verilmeden bahsedilen oyuncu ilk kez ortaya çıktı.

6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bir aile üyesinin İstanbul’da başına gelen ilginç bir olayı anlattığı video sosyal medyada gündem yaratmıştı.

Yolda bir kişinin cüzdanını bulup sahibine teslim eden vatandaş cüzdanı düşüren kişinin ünlü bir oyuncu olduğunu öğrenmişti.

Cüzdanına kavuşan oyuncu bulan kişiye ne zaman yardıma ihtiyacı olursa kendisini arayabileceğini söylemişti. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen o kişi de deprem sonrasında ünlü oyuncunun kapısını çaldı.

Depremzede aileye İstanbul’da bir müstakil ev açan o ünlü oyuncunun Ali Burak Ceylan olduğu ortaya çıkmıştı.

Ceylan videonun viral olmasının ardından ilk kez konuştu. Instagram hesabından konuya dair videolu bir paylaşım yapan Ceylan, yardım organizasyonu tek başına yapmadığının altını çizdi.

Öte yandan depremzedelere yaptığının yardım olmadığını bir borç olduğunu söyleyen Ceylan aileye yardım için açtığı köşkün kime ait olduğunu da açıkladı.

image-1200x-65c233b084a17.webp

65c2237ef974e2765d47dd99.webp

depremzedelere-kosk-tahsis-ettigi-ortaya-cikan-oyuncu-ali-burak-ceylan-paylastigi-videoda-her-seyi-anlatti-17072236775926-1.webp

İşte Ali Burak Ceylan’ın konuya dair yaptığı açıklamalar:

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.