Settar Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi!

Settar Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi!
Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı usta sanatçı Settar Tanrıöğen, geçirdiği beyin kanamasının ardından yoğun bakımda tedavi görüyordu. Tanrıöğen'den sevenlerine güzel haber geldi.

Cuma akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah karakterine hayat veren usta sanatçı ve tiyatrocu Settar Tanrıöğen, geçtiğimiz haftalarda geçirdiği beyin kanaması sebebiyle apar topar hastaneye kaldırılmış ve 2 kez ameliyat olmuştu.

Dizinin başarılı oyuncusu önlem amaçlı günlerdir yoğun bakımda tedavisi sürerken, Settar Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi

Yoğun bakımdan çıktı

61 yaşındaki sanatçının sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenilirken, yoğun bakımdan çıkarıldığı ve tedavisine normal odada devam edeceği belirtildi. Tedavisi süre Settar Tanrıöğen'in ne kadar süre daha hastanede tedavisinin süreceği ve setlere ne zaman döneceği ise bilinmiyor.

yscblpxnj0iyuq-1l08d3q.webp

Kızılcık Şerbeti ekibi Settar Tanrıöğen'i yalnız bırakmadı

Hastaneye kaldırıldığı günden bu yana Kızılcık Şerbeti'nde oynayan oyuncular, çalışma arkadaşlarını sürekli ziyaret ederek yalnız bırakmadı. Settar Tanrıöğen'in yoğum bakımda göremeseler bile ziyaret eden dizi setindekiler adeta akın etti.

Settar Tanrıöğen'in tedavisi hala devam ederken Kızılcık Şerbeti'ne ne zaman geri dönüp dönmeyeceği ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.