Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yıllar sonra setlere geri döndü

Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç yıllar sonra setlere geri döndü
Güzelliği ile nam salan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, dijital bir platformda yayınlanacak yeni dizi ile setlere geri döndü.

Yaptığı her hareketiyle olduğu kadar güzelliğiyle de ön plana çıkan başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün seyircisiyle buluşuyor. Uzun zamandır filmlerde oynayan ve dizilere epey bir süre mola veren Büyüküstün meslektaşı Halit Ergenç ile romantik bir dizi ile seyircisinin karşısına geçiyor.

Başrollerini Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç'in paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisi dijital platform olan GAİN'de yayınlanacak.

728xauto.webp

İki başarılı isim İstanbul Kırmızısı adlı filmden sonra 6 yıl aranın ardından yeniden aynı projeyle bir araya geldi. Yeni dizi Yarın Yokmuş Gibi'deki bazı sahnelerle oldukça konuşulacak.

Cesur sahneler şimdiden ses getirdi

Halit Ergenç ve Tuba Büyüküstün'ün yeni dizisinde yayınlanan fragmanlar şimdiden merak edilirken, bazı sahnelerdeki görüntüler sosyal medyada oldukça konuşuldu. Yönetmenliğini Zeynep Günay ve Ekin Atalar'ın yaptığı dizide romantizm ve gizemi bol bir hikaye anlatılacak. Yarın Yokmuş Gibi dizisi ilk olarak 4 bölüm halinde yayınlanması bekleniyor.

1080xauto.webp

Yarın Yokmuş Gibi ne zaman yayınlanacak?

Dizinin fragmanlarının yayınlanmasının ardından seyirciler de dizinin ne zaman yayınlanacağı sorusunu soruyor. Yarın Yokmuş Gibi seyircisiyle 14 Şubat 2024 günü GAİN'de yayınlanacak.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.