Oğuzhan Koç, hayatını kaybeden sanatçıların filmlerinin yapılmasına tepki gösterdi

Oğuzhan Koç, hayatını kaybeden sanatçıların filmlerinin yapılmasına tepki gösterdi
Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, son yıllarda vefat eden usta isimlerin sonradan hayatlarının film yapılmasına sosyal medyadan verdiği tepki gündem oldu.

Son yıllarda merhum olan usta sanatçılarının hayatının filme dönüştürülmesi oldukça popüler olduğu kadar oldukça da eleştirilere yol açıyor. Cem Karaca, Bergen, Dilber Ay, Müslüm Gürses, Barış Akarsu gibi pek çok önemli sanatçıların biyografisinin çekildiği filmlerde son olarak geçtiğimiz gün ölüm yıldönümü olan Barış Manço için de hayatının film olacağı açıklanmıştı.

odatv-image-62-cccfdc3fbfa64d.jpg

Barış Manço'nun hayatının film olması için de çalışmalara başlanacağı söylenirken, sosyal medyada Barış Manço'yu hangi ünlü isim oynamalı sorusunun soran bir magazin sitesine şarkıcı Oğuzhan Koç'tan bir yorum geldi.

oguzhan-koc-gzeh-cover.jpg

Herkesin hayatı film olacak diye yemin mi ettik?

Sevilen şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç, sosyal medyada bir magazin sitesinin anketini görmesi üzerine Instagram hesabı üzerine ilginç bir yorumda bulundu.

Koç "Bazı efsaneler yerinde rahmetle huzurla uyusa mı acaba? Rahatsız etmesek mi? Herkesin hayatı film olacak diye bir yemin mi ettik acaba biz ülkece" yorumunda bulundu.

oguzhan-koc.webp​​​​​​​

Oğuzhan Koç'un bu yorumu sosyal medyada hızla gündeme gelirken yapılan yoruma eleştirenler kadar haklı bulanlar da oldu.

Barış Manço'yu canlandıracak isimler kim olacak?

Barış Manço'nun hayatının filme dönüştürülmesi için henüz planlar yapılırken filmde Manço'yu canlandıracak isimler ise belirsizliğini koruyor.

Özellikle Barış Manço'nun oğlu olan Doğukan Manço'nun babasını oynaması yer alan seçenekler arasındayken düşünülen diğer isimler ise şöyle; Mehmet Günsür, Alp Navruz, Engin Akyürek ve Birkan Sokullu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.