Kobra Murat'a MASAK şoku! Gelen telefonla incelemeye alındığını öğrendi

Kobra Murat'a MASAK şoku! Gelen telefonla incelemeye alındığını öğrendi
Roman müziğinin sevilen ismi Kobra Murat, katıldığı bir programa MASAK tarafından arandığını açıkladı.

Müzik sektöründe Kobra Murat olarak tanınan sevilen sanatçı Murat Divandiler, şahşahalı ve altın varak merakını sürekli dile getirmesiyle yıllardır oldukça konuşuluyordu. Evinin her bir odasını altın varak ve altın işlemeler ile dekore eden Kobra Murat, görenleri hayrete düşürürken katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Geçtiğimiz aylarda bağırsak çatlaması teşhisi ile hastaneye kaldırılan ve geçirdiği riskli ameliyatın ardından hızla toparlanan Kobra Murat sahalara geri döndü. Son günlerde sosyal medya fenomenlerine başlatılan MASAK araştırmasından Kobra Murat'ta nasibini aldı. Sevilen ses sanatçısı katıldığı bir magazin programında MASAK tarafından arandığını açıkladı.

18396409-728xauto.webp

Kobra Murat, katıldığı programlarda altınlarından ve mal varlığından söz etmesinin ardından MASAK tarafından telefonla arandığı ve evine kağıt geldiğini söyledi.

Elim ayağım titredi

MASAK tarafından aranan Kobra Murat yaşadıklarını şu sözlerle aktardı: "MASAK beni aradı, eve kağıt geldi. Sizi araştırmaya aldık dediler, elim ayağım titredi, benim 5 katlı bina yapacağım mermerciye borcum var. Telefonu bulduk, aradık nedir diye. Murat Bey, Dilan Polat'tan dolayı camiada olan insanları incelemeye aldık dedi, bunların arasında siz de varsınız dedi. Neyimi inceliyorlar benim dedim, şirketiniz olması lazım dedi. Kemancının şirketi mi olacak?

Kobra Murat daha önce katıldığı bir programda 18 kilo altın, 18 ev ve 4 adet yazlığının bulunduğunu söylemişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.