Kurtlar Vadisi sevenlerine müjde! Efsane dizi yeniden geliyor

Kurtlar Vadisi sevenlerine müjde! Efsane dizi yeniden geliyor
Türkiye'nin uzun soluklu dizileri arasında yer alan Kurtlar Vadisi dizisi yeniden ekranlara dönüyor.

Türk televizyon tarihinin unutulmayan dizileri arasına giren ve yaklaşık 13 yıl çeşitli kanallarda yayınlanan Kurtlar Vadisi yeniden sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Uzun yıllar seyircisinin beğenisini kazanan ve karakterlerinin ikonikleşmesiyle yıllardır konuşulmaya devam ediyor.

Dizide canlandırılan karakterlerin hala ölüm yıldönümleri anılırken, sevilen dizi bu kez dijital platformda izleyicisiyle buluşacak. 2003 yılında hayatımıza giren Kurtlar Vadisi, yıllar içerisinde Kurtlar Vadisi Pusu ismiyle devam etmişti. Kurtlar Vadisi yeni adresinde dizinin devamı niteliğinde ekranlara gelecek.

Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi yeni ismiyle Kurtlar Vadisi Kaos olarak izleyicisinin beğenisine sunulacak. Polat Alemdar karakterini ise yeniden Necati Şaşmaz hayat verecek. Dizinin yeni adresi ise dijital platform olan Exxen'de yayınlanması bekleniyor.

kurtlar-vadisi-geri-donuyor-4847.webp

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde oyuncuların henüz belirlenmemesi ve setin daha başlamaması ile birlikte ne zaman başlayacağına dair kesin bir bilgi yok. Dizinin detayları açıklandıkça haberimizde yer alacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.