Demet Evgar Bahar karakteriyle hayran bıraktı

Demet Evgar Bahar karakteriyle hayran bıraktı
Başarılı oyuncu Demet Evgar, yeni dizisi Bahar ile seyircisinin karşısına çıktı. Evgar'ın başrolünü canlandırdığı Bahar karakterine izleyenlerden büyük ilgi gördü.

Geçtiğimiz yıl anne olan ve uzun süredir dizi setlerine ara veren başarılı ve güzel oyuncu Demet Evgar, dün akşam Show TV'de yayınlanan yeni dizi Bahar ile birlikte seyircisiyle buluştu.

Bahar dizisinde başrolü oynayan Demet Evgar, dizide tıp fakültesini bırakan ve hayatının geri kalanını ailesine adayan bir kadını canlandırıyor. Evgar'ın Bahar karakterinin yaşadığı hastalık sürecini ve başından geçenleri anlatıyor.

0x0-1707721859171.webp

Dizide karaciğer nakli olması gereken Bahar'ın yaşadığı zorlukları ve eşi tarafından aldatılmasıyla hayatın gerçekleriyle yüzleştiği sahnelerde oldukça konuşuldu. Demet Evgar'ın dizideki canlandırdığı karakterin gerçekçiliği ve Bahar karakterinin yaşadığı zorlu süreci başarılı performansıyla aktarması seyirciden oldukça takdir topladı.

0x0-1707721862605.webp

Bahar dizisinde kimler oynuyor?

Bahar dizisinde başrolü Demet Evgar canlandırırken, eşi Timur'un Mehmet Yılmaz Ak, Evren karakterini Buğra Gülsoy, Hatice Aslan, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Sena Kalıp, Nil Sude Albayrak ve Demirhan Demircioğlu gibi isimler bulunuyor.

0x0-1707721867363.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.