Dünya Güzellerim Masada programından ayrılan ilk isim Bülent Ersoy oldu

Dünya Güzellerim Masada programından ayrılan ilk isim Bülent Ersoy oldu
Geçtiğimiz aylarda dijital bir platformda yayınlanan Dünya Güzellerim Masada isimli programda Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan bir arada sunuyordu.

Bülent Ersoy, Safiye Soyman ve Banu Alkan geçtiğimiz aylarda Youtube üzerinden Dünya Güzellerim Masada programı ile yeniden bir araya gelmişti. Yıllar önce yurt dışı seyahatlerine birlikte çıkarak çekimler yapan 3'lü, yeni bir platformla sadece sohbet ederek gündeme dair konuları ele alıyordu.

dunya-guzellerim-de-utu-uzerinde-su-sghy.webp

Diva Bülent Ersoy, son olarak programda merhum sanatçı Zeki Müren ile ilgili yaptığı açıklamalar sosyal medyada ve Türkiye gündeminde oldukça konuşulmuş ve olay yaratmıştı.

1 ay önce programdan ayrıldığını duyurdu

Youtube üzerinden her hafta bölümleri yayınlanan Dünya Güzellerim Masada programı yaklaşık 1 aydır yeni bölüm yayınlanmaması sevenleri tarafından oldukça merak uyandırmıştı. Yeni bölümün tanıtımın yayınlanmasıyla birlikte Diva Bülent Ersoy, tanıtımda adının geçmesine tepki gösterdi.

image-1200x-6582d65d2400e.webp

Bülent Ersoy, Dünya Güzellerim Masada programından 1 ay önce ayrıldığı sosyal medya hesaplarından duyurdu. Ersoy yaptığı açıklamasında; "Muhterem takipçilerim Dünya Güzellerim Masada adlı YouTube programı ile kendi insiyatifimle 1 ay önce ilişiğimi kesmiş bulunmaktayım. Bütün bu gerçeklerin bilinmesine rağmen bugün yayınlanan bölümde benim adım ve sayfa etiketim sanki ben hala bu programdaymış gibi yazılmış ve bu etik olmayan davranışta eminim en kısa zamanda ilgililerce dikkate alınıp düzeltilecektir" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.