Konuşanlar 134. bölüm (16 Şubat) - Konuşanlar 134. bölüm EXXEN, Youtube

Konuşanlar 134. bölüm (16 Şubat) - Konuşanlar 134. bölüm EXXEN, Youtube
HAP Film Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Konuşanlar, Sevgililer Günü özel yayını ile EXXEN'de yayınlanacak. Konuşanlar 134. bölüm (16 Şubat) - Konuşanlar 134. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olarak milyonlara ulaşmaya devam eden Konuşanlar, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden komik konukların yer aldığı gösteri, Sevgililer Günü'ne özel yayınla EXXEN'de paylaşılacak. Hasan Can Kaya ve onu izlemeye gelenlerin 1 saatlik komedi dolu anları yine herkesi televizyon ve mobil cihaz başına kilitleyecek. Konuşanlar 134. bölüm (16 Şubat) - Konuşanlar 134. bölüm EXXEN, Youtube haberimizde yer almaktadır.

Konuşanlar 3. sezon 134. bölümde neler olacak?

16 Şubat'ta EXXEN'de yayınlanacak olan Konuşanlar'ın 134'üncü bölümünde ünlü damat Caner konuk sandalyesinde oturacak. Ayrıca bir iki ünlü isim de programa katılacak. Çok güzel bir gün seyircileri bekliyor.

Konuşanlar 3. sezon 134. bölüm izle

EXXEN'in en popüler içeriği olmayı sürdüren Konuşanlar'ın bu haftaki bölümünü seyretmek isteyenler platformdan üyelik oluşturarak keyifli anlara tanıklık edebilir. Ayrıca haftalık deneme abonelik ile sadece 1 TL karşılığında tüm videolara ulaşabilirsiniz.

Konuşanlar 3. sezon 135. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu ve her hafta binlerce kullanıcı ve milyonlarca seyircinin izlediği Konuşanlar'ın yeni bölüm sonrasındaki fragmanı da merak konusu. Konuşanlar'ın fragmanları salı günü saat 15.00'te paylaşılmaktadır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.