Ali Atay: Leyla'mı buldum

Ali Atay: Leyla'mı buldum
Başarılı oyuncu Ali Atay, özel hayatını hakkında ilk kez konuştu.

Geçtiğimiz günlerde kızları Leyla Süreyya'nın birinci yaşını kutlayan oyuncu Ali Atay, uzun yıllar izleyicisini ekrana kilitleyen Leyla ile Mecnun dizisindeki rol arkadaşı Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına katıldı. Ali Atay eşi Hazal Kaya ile ilişkisine dair samimi açıklamalarda bulundu.

Leyla'mı buldum!

Ahmet Mümtaz Taylan, Leyla ile Mecnun dizisindeki rol arkadaşı Ali Atay'a oynadıkları diziden gönderme yaparak “Sen Leyla’nı buldun mu?” sorusunu sorması üzerine Atay beklenen cevabı verdi.

Ali Atay; “Buldum yüzde yüz. Bundan sonrası için ne olur? Ben şu an ile ilgilenen biriyim ama Leyla’mı gerçekten buldum. Kavgalar dövüşler, birbirimizi hırpalamalar, bir kitap okursun hani paramparça edersin ya kitabı, biz gerçekten birbirimize öyle davranıyoruz, şefkat de var hırçınlık da… Böyle olunca çok rahatlıkla gidebileceğin durumlar yaratıyorsun öyle bir an geliyor ki benim burada durmamım bir anlamı yok diyebiliyorsun.

ali-gvbk-coverjpg.webp

Aşk var ama benim kendime olan durumum ne olacak hissiyle… Kaza kaza bir maden işçisi gibi, o ilişkinin içindeki dürüstlüğü arayıp bulana kadar birbirini hırpalıyorsun, o süreçleri atlattık biz mesela… Bunu konuşuyoruz da; artık diyorsun ki karanlık tarafıyla da Leyla, aydınlık tarafıyla da Leyla, benim hayatımı işgal eden bir Leyla ve ben onu bulmuşum diyebiliyorum." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.