Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat puanları! Hazal kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat puanları! Hazal kaç puan aldı?
 DAMGA Editörü
Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile adından söz ettiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, hafta finali öncesindeki son günde TV8'deki yerini alıyor. Bugünün yarışmacısı Hazal. Peki, Hazal kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat puanları...

Türkiye'nin en çok seyrettiği hafta içi yemek formatlarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün başlıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilen zorlu mücadelede bugün yarışacak isim Hazal olarak belirlendi. Pazartesiden bu yana güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran genç ismin elde edeceği puanlarla rakiplerini geride bırakmak amacında. Peki, Hazal kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat puanları haberimizde yer almaktadır.

Yine Candan yine Candan...

Bugün yayınlanacak olan bölümde Candan yine tavırlarıyla tepki çekecek. Paylaşılan fragmanda yediği yemeği ağzından çıkarmaya çalışması Hazal'ı sinirlendirdi. Eray da 'Bunu yapamazsınız. Burası bir sofra. İnsan en azından bir dilim yutar' tepkisinde bulundu. Müjgan'ı da elma üzerinden vurmaya çalışan genç yarışmacıya deneyimli isimden "Bu masada elmadan daha çok senden rahatsız oluyorum" yanıtı geldi.

Hazal kaç puan aldı?

Bugün yemeklerini yapmak için önce alışverişe çıkıp ardından da mutfağa girecek olan Hazal'ın performansı, finaldeki akıbetini de belirleyeceği için elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Ancak rakipleri puan konusunda ne kadar cömert davranacaklar orası meçhul. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 15 Şubat puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.