Utku Caner Çaykara: Avcılar'ı rekor oyla kazanacağız!

Utku Caner Çaykara: Avcılar'ı rekor oyla kazanacağız!
CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, CHP Avcılar İlçe Örgütünü ziyaret etti. Örgütün ve özellikle gençlerin büyük desteğini alan Çaykara, “Avcılar’ı yeniden rekor oyla kazanacağız” dedi.

ANIL BODUÇ- 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Avcılar Belediye Başkan Adayı Utku Caner Çaykara, örgütle buluştu. Yoğun katılım sağlandığı buluşmada Çaykara, “Can canayız evimizdeyiz. Ne mutlu bize. Omuz omuza can can’a birlikte olmaya evimizde olmaya devam edeceğiz. Uzun bir yolculuktan geliyoruz. Bu yolculukta sizlerle yürüdük. Yenilgiler gördük, zaferler gördük. Zor günlerimiz oldu, yeri geldi bir simitle, bir günü geçirdik. Yeri geldi zulmün ve zorbalık gördük ama umudumuz hiç tükenmedi. Bizim umudumuz önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği bu büyük yolculuğun zaferle taçlanmasıdır. Bizim zaferimiz halkın mutluluğudur. Çocukların yasağa hiç girmemesidir. Kadınların özgürce yaşamasıdır. Gençlerin geleceğe güvenle bakmasıdır, işçinin hakkını almasıdır. Yoksulluğun sonsuza dek sona ermesidir. Yani halkımızın yüzünün gülmesidir” ifadelerini kullandı.

i1.jpg

Turan Hançerli'ye teşekkür etti

Avcılar’dan umut ve zafer yolculuğunu başlatıyorum diyen Çaykara, “ Hiç kimseye kırgın değilim. Hemşerilerimin hassasiyetlerini çok iyi anlıyorum ve görüyorum. Bütün gayem neferi olduğum yetişmekten onur duyduğum partimin birlikte ve bir arada durmasıdır. Belediye başkan adayınız kardeşiniz evladınız olarak ben üzerime düşen sorumluluğu alıyorum. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi kucaklayarak bu süreci hep birlikte tamamlayacağız. Size söz veriyorum. Kente hizmetleri olan çok kıymetli belediye başkanlarımız oldu. Ben burada hepinizin huzurunda hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son 5 yıldır belediye başkanımız sayın Turhan Hançerli, ağabeyim, büyüğüm Avcılar’a hizmet etti. Sağlam temeller attı. Onun tecrübesinden her zaman faydalanacağım. Turan Hançerli başkanımıza ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

i2.jpg

Avcılar için çok çalışacağız

Yepyeni bir başlangıç yapıyoruz ifadelerini kullanan Çaykara: “Bu hizmet yarışında gelecek için başlattığımız bu büyük değişimi bir adım öteye taşıma vaktı. Bizimle beraber Avcılar yaşamın merkezi olacak. Avcılar İstanbul’un gelecek koşusunda en önde olacak. Avcılar Ekrem İmamoğlu’na en güçlü desteği verecek. Avcılar için çok çalışacağız. Burada güzel bir gelecek inşa edeceğiz. Hepimizin heybesindeki güzellikleri ortaya sereceğiz. Onları harmanlayacağız. Avcılarlıların birliğini, beraberliğini, gücünü göstermek için bir fırsatımız var. Saygımızla, sevgimizle birbirimizle kucaklaşacağız. Partimiz, örgütümüz ve belediyemiz el ele vereceğiz, İnsanımıza hizmet edeceğiz. Avcılarımızı güzelleştireceğiz, büyüye büyüye, birleşe, birleşe, omuz omuza Avcılara sahip çıkacağız. Avcılar’ı genç ve dinamik vizyon, güçlü yönetim anlayışı ve ortak akıllı yöneteceğiz diyen Çaykara. “İlçemizi büyük bir enerjiyle öreceğiz. Yarınlarımızı birlikte kuracağız. Size söz veriyorum. Çok çalışacağım. Avcılar’ı rekor oyla yeniden kazanacağız.” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.