Zuhal Topal'la Yemekteyiz Candan (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Candan (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Yarışmacılar arasında Candan da var. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Candan (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi haberimizde.

Milyonların sevgilisi haline gelen ve her bölümüyle büyük keyif yaşatan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği zorlu maratonda yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Candan da rakiplerini geride bırakarak birinciliğe ulaşmak amacıyla kolları sıvayacak. Kendisinden beklentiler yüksek. Diğer yandan hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Candan (12-16 Şubat) Kimdir? Instagram hesabı, yaşı, memleketi haberimizde yer almaktadır.

zuhal-topal-la-yemekteyiz-12-16-subat-002.webp
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Candan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Candan kimdir?

Damga'nın haberine göre, bugünden itibaren başlayacak yeni haftada Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in en iddialı yarışmacıları arasında bulunan Candan, salatayı unutarak en büyük hatayı yaptı. Sürekli gülmesinden dolayı Müjgan Hanım kendisine "Bu ne lakayıtlık" tepkisi gösterdi. Bunun ardından ciddileşen güzel yarışmacı; "Benim hep sıcak yüzümü gördünüz ama şu an beni kaynattınız. Sizin gününüzde sizi yakacağım" tepkisinde bulundu. Instagram hesabı bilinmemektedir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.